Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

“Map to Paradise” – dramatiske tekster fra Oslo og Jerusalem. hovedbilde
torsdag 

“Map to Paradise” – dramatiske tekster fra Oslo og Jerusalem.

Map to Paradise på Dramatikkens Hus 19. AprilEtter å ha reist i Palestina og Norge i tilsammen 6 uker, har de fire dramatikerne Ismail Dabbagh, Birgitte Larsen, Najwan Darwish og Oda Radoor skrevet hver sin tekst ferdig, og i løpet av en uke skal de sette tekstene sammen til én forestilling under ledelse av Kai Johnsen.

Vet du hvor du skal? Vet du hvordan du skal komme dit? Vet du om det stedet i det hele tatt finnes? Eller må du skape det selv?

Dramatikkens hus i Oslo og Al Ruwah Teater i Jerusalem viser en skisseproduksjon av ”Map to Paradise” 19. april kl. 19.00 på Dramatikkens Hus. To nasjonaliteter, tre språk og fire dramatikere, ledet av Kai Johnsen, har en uke på seg til å lage visningen.

Regi: Kai Johnsen

Les mer om “Map to Paradise” på Dramatikkens hus >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.