Søk i Aktiv i Oslo

“Map to Paradise” – dramatiske tekster fra Oslo og Jerusalem. hovedbilde

“Map to Paradise” – dramatiske tekster fra Oslo og Jerusalem.

Map to Paradise på Dramatikkens Hus 19. AprilEtter å ha reist i Palestina og Norge i tilsammen 6 uker, har de fire dramatikerne Ismail Dabbagh, Birgitte Larsen, Najwan Darwish og Oda Radoor skrevet hver sin tekst ferdig, og i løpet av en uke skal de sette tekstene sammen til én forestilling under ledelse av Kai Johnsen.

Vet du hvor du skal? Vet du hvordan du skal komme dit? Vet du om det stedet i det hele tatt finnes? Eller må du skape det selv?

Dramatikkens hus i Oslo og Al Ruwah Teater i Jerusalem viser en skisseproduksjon av ”Map to Paradise” 19. april kl. 19.00 på Dramatikkens Hus. To nasjonaliteter, tre språk og fire dramatikere, ledet av Kai Johnsen, har en uke på seg til å lage visningen.

Regi: Kai Johnsen

Les mer om “Map to Paradise” på Dramatikkens hus >>

Relaterte saker

Eventbilde: FLUKT
fredag
19:30

FLUKT

Intenst, mektig – og humoristisk drama om kampen for kjærlighet og menneskelighet i en brutal og umenneskelig situasjon.

Eventbilde: Høstsesongen 2023 på Black Box teater
søndag
00:00

Høstsesongen 2023 på Black Box teater

Utforsk det spennende høstprogrammet til Black Box teater.

Eventbilde: Henriette Pedersen – ZEKT
søndag
19:00

Henriette Pedersen – ZEKT

Henriette Pedersen har sjanger-forvirret mange opp gjennom årene med sin hybrid av teater, billedkunst og dans. Nå er hun tilbake med splitter nye ZEKT – skrevet av dramatiker Pernille Mercury Lindstad!