Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Madame Krystall – En MiniOpera (Barneopera) hovedbilde
torsdag 

Madame Krystall – En MiniOpera (Barneopera)

 mg_2269500340x232

Teatermuseet – Lørdag 19 okt. kl. 14:00

Den eksentriske operasangerinnen Madame Krystall ønsker seg en mann med sangstemme og hund! Hun er så fast bestemt på at denne kombinasjonen er den eneste hun vil ha, at hun ikke klarer å bli forelsket i noen. Etter å ha vært arbeidsledig i lang tid, har hun endelig fått et oppdrag: hun skal ut på verdens-turné! Det eneste problemet er at oppdragsgiverne har bestemt at hun må ha med seg en tenor som hun kan synge duetter med, ellers får hun ikke dra.

Mange har prøvd seg, men ingen faller i smak hos den kresne damen.

Den siste kandidaten er sjarkfiskeren Jussi Gjedda, som, etter å ha funnet ut at han er oppkalt etter to store svenske tenorer, gjerne vil begynne å synge opera. Og til alles forbauselse, synger den støvlekledde, fiskeluktende fyren helt fantastisk! Både Pianist Hansen og Madame Krystall blir fra seg av begeistring, helt til det dukker opp et nytt problem: Jussi får ikke til å synge duett med Madame Krystall!! Slik starter denne elleville forestillingen som inneholder kjente opera-perler med helt nye norske tekster for anledningen, og litt av spenningen er: klarer de til slutt å synge duett? Må man være forelsket for å kunne synge to-stemt? Og hva med hunden??

Medvirkende
Madame Krystall – Åse Krystad, sopran
Jussi Gjedda – John Kristian Karlsen, tenor
Pianist Hansen – Sveinar Aase, piano

Adresse
Christiania Torv 1

Teatermuseet var en godt bevart hemmelighet da det var åpent, så du vet kanskje ikke hvor dette er? Det er lett å finne, for lokalene ligger i 2. etg. til Rådhuset resturant. Inngangen er på baksiden av restauranten fra Christiania Torv.

Billettpriser
Billettene kan kun kjøpes i døren fra 30 min. før forestilling.

Ordinær: 100,-
Aftenpostens A-kort: 75,-
MER-tilbudet til Dagsavisen: 75,-
UiO-ansatt: 75,-
Medlem i Opera til folket: 75,-
Sangere: Gratis så lenge det ikke er utsolgt
PublikUng: Gratis så lenge det ikke er utsolgt

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
fredag
11:00

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
fredag
11:00

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Agnes Cecilia – Nationaltheatret
fredag
15:00

Agnes Cecilia – Nationaltheatret

Sceneversjonen av Maria Gripes spenningsroman Agnes Cecilia er en fortelling for barn og unge – full av undring, mystikk og overnaturlige elementer.