Søk i Aktiv i Oslo

Madame Krystall – En MiniOpera (Barneopera) hovedbilde

Madame Krystall – En MiniOpera (Barneopera)

 mg_2269500340x232

Teatermuseet – Lørdag 19 okt. kl. 14:00

Den eksentriske operasangerinnen Madame Krystall ønsker seg en mann med sangstemme og hund! Hun er så fast bestemt på at denne kombinasjonen er den eneste hun vil ha, at hun ikke klarer å bli forelsket i noen. Etter å ha vært arbeidsledig i lang tid, har hun endelig fått et oppdrag: hun skal ut på verdens-turné! Det eneste problemet er at oppdragsgiverne har bestemt at hun må ha med seg en tenor som hun kan synge duetter med, ellers får hun ikke dra.

Mange har prøvd seg, men ingen faller i smak hos den kresne damen.

Den siste kandidaten er sjarkfiskeren Jussi Gjedda, som, etter å ha funnet ut at han er oppkalt etter to store svenske tenorer, gjerne vil begynne å synge opera. Og til alles forbauselse, synger den støvlekledde, fiskeluktende fyren helt fantastisk! Både Pianist Hansen og Madame Krystall blir fra seg av begeistring, helt til det dukker opp et nytt problem: Jussi får ikke til å synge duett med Madame Krystall!! Slik starter denne elleville forestillingen som inneholder kjente opera-perler med helt nye norske tekster for anledningen, og litt av spenningen er: klarer de til slutt å synge duett? Må man være forelsket for å kunne synge to-stemt? Og hva med hunden??

Medvirkende
Madame Krystall – Åse Krystad, sopran
Jussi Gjedda – John Kristian Karlsen, tenor
Pianist Hansen – Sveinar Aase, piano

Adresse
Christiania Torv 1

Teatermuseet var en godt bevart hemmelighet da det var åpent, så du vet kanskje ikke hvor dette er? Det er lett å finne, for lokalene ligger i 2. etg. til Rådhuset resturant. Inngangen er på baksiden av restauranten fra Christiania Torv.

Billettpriser
Billettene kan kun kjøpes i døren fra 30 min. før forestilling.

Ordinær: 100,-
Aftenpostens A-kort: 75,-
MER-tilbudet til Dagsavisen: 75,-
UiO-ansatt: 75,-
Medlem i Opera til folket: 75,-
Sangere: Gratis så lenge det ikke er utsolgt
PublikUng: Gratis så lenge det ikke er utsolgt

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Lilleaker Musikkfestival 2023
lørdag
15:00

Lilleaker Musikkfestival 2023

Lilleaker Musikkfestival er en årlig begivenhet som mål å presentere et program som kan glede publikummere i alle aldre.