Søk i Aktiv i Oslo

Macklemore & Ryan Lewis + Chance the Rapper hovedbilde

Macklemore & Ryan Lewis + Chance the Rapper

Macklemore-Ryan-Lewis-0294-John-Keatley

Hiphop-duo som har toppet VG-lista i seks uker kommer til Sentrum Scene i Oslo.

Seattle-duoen Macklemore & Ryan Lewis har på kort tid har blitt en av verdens største hiphop-grupper. De er kjent for sine fantastiske konserter, sterke tekster og velproduserte musikk, innovative musikkvideoer og bruk av internett. Etter å ha bygget momentum i flere år med sine dedikerte fans, ble 2012 det store gjennombruddet for gruppen, kickstartet med Macklemore’s deltagelse i hiphop-magasinets XXL sin Freshman Class-utgave.  Nylig brøt de nye barrierer da debutalbumet “The Heist” gikk rett inn på  nr. 1 på iTunes og debuterte som nr. 2 på Billboard listen, uten support fra et tradisjonelt plateselskap.

Deres singel “Thrift Shop” lå 6 uker som nr. 1 på Billboard sin Hot 100 liste (5x Platinum), med hjelp av en enormt populær musikkvideo (200 million+ views på YouTube). Her hjemme har låta toppet VG lista i seks uker, og blitt spilt på en rekke radiostasjoner. Etter utgivelsen av “The Heist” har duoen fått oppmerksomhet i Rolling Stone, Billboard, TIME og GQ,  og opptrådt på blant annet The Late Show med David Letterman, Late Night med Jimmy Fallon, Saturday Night Live, og nylig en en opptreden uten sidestykke på MTV Movie Awards.

Deres nye video for den nyeste hit singelen “Can’t Hold Us”, er blitt kritikerrost  og hyllet av fansen, og  bekrefter at duoen tar sin karriere, musikk og kunst til nye høyder. Etter å ha gitt ut en av årets beste mixtapes så langt ble Chance The Rapper hanket inn for å være med på Europaturneen til Macklemore & Ryan Lewis. Chancelor Benne,  bedre kjent som Chance The Rapper, ble i 2011 suspendert fra high school i 10 dager.  Den ufrivillige fritiden ble brukt godt og resultatet var den solide mixtapen  ”10 day”.  Mixtapen gjorde han til en lokal helt i Chicago, og med mixtapen ”Acid Rap” som ble gitt ut i April i år ble han også kjent internasjonalt.  ”Acid Rap”, som ble lastet ned over 50.000 ganger på ett døgn,  er spekket med godlåter og har med solide gjesteartister som Ab-Soul,  Childish Gambino og Action Bronson.  

Sentrum Scene
Onsdag 2 Oktober
Kl 20:00
18 år i salen/fri alder på galleriet
CC 390,- + bill. avgift

Relaterte saker