Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lunsj med kultur på Blindern hovedbilde
torsdag 

Lunsj med kultur på Blindern

På Georg Sverdrups hus på Blindern arrangeres det med jevne mellomrom konserter ved lunsjtid. Denne fredagen arrangeres “Lunsj med kultur” i samarbeid med Ultimafestivalen og trombonisten Marius Hesby og pianist Einar Henning Smebye holder konsert. Verkene som fremføres er The Bells of Vineta av Bent Sørensen og Contortions I av Mark Adderley.

Marius Hesby er ansatt som solist i Kongelige Norske Marines Musikkorps. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. I perioden 1997-1999 vant Hesby Norgesmesterskapet for solister tre år på rad.

Einar Henning Smebye debutterete i Oslo i 1968. Videre studerte han med B. Seidlhofer i Wien og G. Mounier i Paris. Smebye er aktiv i norsk musikkliv som solist og kammermusiker, og har opptrådt gjentatte ganger ved Festspillene i Bergen, bl.a. som solist i Griegs a-mollkonsert i 1980. Han har vært solist med samtlige norske symfoniorkestre, turnert for Rikskonsertene og hatt flere store oppgaver for norsk radio og TV.

Konserteren spiller i vestibylen i Georg Sverdrups hus (UB) på Blindern.

Relaterte saker

Eventbilde: Musikalsk formiddag hver lørdag
lørdag
12:00

Musikalsk formiddag hver lørdag

De inviterer både nye og anerkjente, lokale artister til sommerkonserter på torget hver lørdag kl. 12.00 fra 18. juni til 20. august.

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.

Eventbilde: Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli
lørdag
21:00

Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli

Dans deg inn i julis tropenetter på Brød & Sirkus. Ett av få utesteder og klubber som holder åpent gjennom sommeren, og hver lørdag vil de sørge for en deilig klubbsommer!