Arrangementet er fullført.

LJOM – Oslobarnas avtrykk i tiden hovedbilde
fredag 

LJOM – Oslobarnas avtrykk i tiden

Any-weapon-will-do-862x480

 

LJOM – Oslobarnas avtrykk i tiden

Den 16. mai fyller nærmere 1000 kulturskoleelever Operaens tak, vegger og scenerom med en jubileumsforestilling til ære for grunnlovsjubileet og Oslo by. I to timer kan publikum oppleve flashmob, dans, teater, korps, kor, fioliner, sang, dikt, fanfarer tango, folkemusikk, rock og animasjonsfilmer fra tre scener og seks «poster» rundt omkring på Operataket.  

 

Det er elever fra Oslo musikk- og kulturskole som inntar Operaen 16. mai med LJOM, og elevene har selv skrevet om sine tanker rundt Grunnloven, om opplevelsen av sin fortid, nåtid og fremtid. Lærerne har videre fått bruke disse tekstene i felleskap med sine elever innenfor de ulike kunstartene. 

Jubileumsforestillingen LJOM feirer Grunnlovsjubileet og markerer samtidig avslutningen på et fireårig pionerprosjekt med fokus på kulturskolenes formidling og fremføring av kunst og kultur i lokalsamfunnet. Prosjektet «KUL-TUR» er finansiert av Nordea og er et samarbeid med Norsk kulturskoleråd.  Gjennom prosjektet støtter Nordea Kulturskolerådets arbeid for kompetanseutvikling i kulturskolene. Samarbeidet med Nordea gir også unge utøvere viktige og gode arenaer for fremføring. Det er ordfører Fabian Stang som skal åpne arrangementet.

 

Mer info finner du her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
lørdag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Bli med å se den spennende historien med inspirasjon fra den kjente barne klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland.