Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LJOM – Oslobarnas avtrykk i tiden hovedbilde
fredag 

LJOM – Oslobarnas avtrykk i tiden

Any-weapon-will-do-862x480

 

LJOM – Oslobarnas avtrykk i tiden

Den 16. mai fyller nærmere 1000 kulturskoleelever Operaens tak, vegger og scenerom med en jubileumsforestilling til ære for grunnlovsjubileet og Oslo by. I to timer kan publikum oppleve flashmob, dans, teater, korps, kor, fioliner, sang, dikt, fanfarer tango, folkemusikk, rock og animasjonsfilmer fra tre scener og seks «poster» rundt omkring på Operataket.  

 

Det er elever fra Oslo musikk- og kulturskole som inntar Operaen 16. mai med LJOM, og elevene har selv skrevet om sine tanker rundt Grunnloven, om opplevelsen av sin fortid, nåtid og fremtid. Lærerne har videre fått bruke disse tekstene i felleskap med sine elever innenfor de ulike kunstartene. 

Jubileumsforestillingen LJOM feirer Grunnlovsjubileet og markerer samtidig avslutningen på et fireårig pionerprosjekt med fokus på kulturskolenes formidling og fremføring av kunst og kultur i lokalsamfunnet. Prosjektet «KUL-TUR» er finansiert av Nordea og er et samarbeid med Norsk kulturskoleråd.  Gjennom prosjektet støtter Nordea Kulturskolerådets arbeid for kompetanseutvikling i kulturskolene. Samarbeidet med Nordea gir også unge utøvere viktige og gode arenaer for fremføring. Det er ordfører Fabian Stang som skal åpne arrangementet.

 

Mer info finner du her >>

Relaterte saker

Eventbilde: 17. mai på Christian Radich
tirsdag
11:00

17. mai på Christian Radich

Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!

Eventbilde: Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is
tirsdag
12:00

Spaghetti og gelato, ikke bare pølser og is

Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no

Eventbilde: 17. mai-feiring på Trewerket!
tirsdag
12:00

17. mai-feiring på Trewerket!

17. mai-feiring fra lunsj til kveld. Det blir en festdag med god stemning for store og små.