Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Live jazz i Oslo sentrum hver uke! hovedbilde
lørdag 
21:30
Brødrene Bergh

Live jazz i Oslo sentrum hver uke!

Jazz og mat er to ting som hører særs godt sammen. For å sikre deg bord til Brødrene Berghs jazzkvelder er det lurt å booke bord her!

Brødrene Bergh har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom.

TORSDAGER:

Brødrene Bergh byr på stemningsfull jazzmusikk, midt på Karl Johan. Hver torsdag inviterer de til glad, levende jazzmusikk med Simple Jonny’s Easy Jazz Band. Bandet spiller fornøyelig jazzmusikk av høy kvalitet og er et kjent navn på Oslos Jazz Scene.

Disse guttene vet hvordan de skal skape god stemning og få deg i godt humør. De gir deg det beste feelgood-låtene fra 1921 til 1949.

FREDAGER & LØRDAGER på Bb Scene:

På Bb scene ønsker de å tilgjengeliggjøre levende musikk som folk flest gledes av. De plukker musikere fra den norske jazz-diasporaen og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unik atmosfære.

På Bb scene skaper de et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hadde gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Se kommende konserter her.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev «Sider Makers Dinner» med Apal Sideri
fredag
18:00

Opplev «Sider Makers Dinner» med Apal Sideri

Dette er en unik mulighet til å oppleve en nydelig 3-retter kombinert med de friske og fruktige smakene av sider! Velkommen til en kveld fylt med historie, kultur og uslåelige smaksopplevelser.

Eventbilde: Humor på HALLOi
fredag
19:00

Humor på HALLOi

Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.

Eventbilde: Ladies Night – Humorgalla
fredag
19:00

Ladies Night – Humorgalla

På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme.