Arrangementet er fullført.

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis hovedbilde
onsdag 

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis

ntso

En appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester

I 2012 ga Lisa ut platen «Love Me Tender», hvor hun hadde med seg syv av Elvis´ egne musikere i bandet. Platen høstet glimrende kritikker med seksere og femmere, Adresseavisen omtalte Lisa som reinkarnasjonen av Elvis. Nå feires Elvis’ 80 års dag med utgivelsen «Change Of Habit», med på platen er Elvis´ bassist Norbert Putnam i samspill med et norsk superlag av jazzmusikere. Denne gangen tar hun den litt lengre og bruker en appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester. Med seg på konserten har hun sin faste gitarist Asbjørn Lerheim, Elvis´ bassist Norbert Putnam og den prisbelønte pianisten Tord Gustavsen.

– Vi lever i en tid med mye uro og støy, prosjektet har oppstått som en motreaksjon. Resultatet har blitt musikk som forenkler og rendyrker den stille kraften disse låtene bærer i seg, forteller Lisa som også har produsert albumet.

Se mer her.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag
lørdag

Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag

Nå kan vi endelig møtes på torvet igjen, og som vi gleder oss! Oslo har manglet sitt fine lørdagsmarked og denne store, sosiale møteplassen. 

Eventbilde: Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid
lørdag

Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid

Vikingene og deres forfedre så på dyr med ærefrykt og beundring. Bli med inn i en verden der forholdet til dyr var helt annerledes enn i dag.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.