Arrangementet er fullført.

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis hovedbilde
onsdag 

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis

ntso

En appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester

I 2012 ga Lisa ut platen «Love Me Tender», hvor hun hadde med seg syv av Elvis´ egne musikere i bandet. Platen høstet glimrende kritikker med seksere og femmere, Adresseavisen omtalte Lisa som reinkarnasjonen av Elvis. Nå feires Elvis’ 80 års dag med utgivelsen «Change Of Habit», med på platen er Elvis´ bassist Norbert Putnam i samspill med et norsk superlag av jazzmusikere. Denne gangen tar hun den litt lengre og bruker en appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester. Med seg på konserten har hun sin faste gitarist Asbjørn Lerheim, Elvis´ bassist Norbert Putnam og den prisbelønte pianisten Tord Gustavsen.

– Vi lever i en tid med mye uro og støy, prosjektet har oppstått som en motreaksjon. Resultatet har blitt musikk som forenkler og rendyrker den stille kraften disse låtene bærer i seg, forteller Lisa som også har produsert albumet.

Se mer her.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.