Arrangementet er fullført.

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis hovedbilde
onsdag 

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis

ntso

En appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester

I 2012 ga Lisa ut platen «Love Me Tender», hvor hun hadde med seg syv av Elvis´ egne musikere i bandet. Platen høstet glimrende kritikker med seksere og femmere, Adresseavisen omtalte Lisa som reinkarnasjonen av Elvis. Nå feires Elvis’ 80 års dag med utgivelsen «Change Of Habit», med på platen er Elvis´ bassist Norbert Putnam i samspill med et norsk superlag av jazzmusikere. Denne gangen tar hun den litt lengre og bruker en appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester. Med seg på konserten har hun sin faste gitarist Asbjørn Lerheim, Elvis´ bassist Norbert Putnam og den prisbelønte pianisten Tord Gustavsen.

– Vi lever i en tid med mye uro og støy, prosjektet har oppstått som en motreaksjon. Resultatet har blitt musikk som forenkler og rendyrker den stille kraften disse låtene bærer i seg, forteller Lisa som også har produsert albumet.

Se mer her.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
onsdag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.