Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis hovedbilde
onsdag 

Lisa Dillan – A Playdate with Elvis

ntso

En appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester

I 2012 ga Lisa ut platen “Love Me Tender”, hvor hun hadde med seg syv av Elvis´ egne musikere i bandet. Platen høstet glimrende kritikker med seksere og femmere, Adresseavisen omtalte Lisa som reinkarnasjonen av Elvis. Nå feires Elvis’ 80 års dag med utgivelsen “Change Of Habit”, med på platen er Elvis´ bassist Norbert Putnam i samspill med et norsk superlag av jazzmusikere. Denne gangen tar hun den litt lengre og bruker en appelsin som stortromme og ett glass som strykeorkester. Med seg på konserten har hun sin faste gitarist Asbjørn Lerheim, Elvis´ bassist Norbert Putnam og den prisbelønte pianisten Tord Gustavsen.

– Vi lever i en tid med mye uro og støy, prosjektet har oppstått som en motreaksjon. Resultatet har blitt musikk som forenkler og rendyrker den stille kraften disse låtene bærer i seg, forteller Lisa som også har produsert albumet.

Se mer her.

Tid fra kl. 19.00

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
lørdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle
lørdag
13:00

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle

Champagnelunsj på Bølgen & Moi Gimle er noe som må oppleves! Det legendariske konseptet forsetter å utvikle seg med en splitter ny delemeny og bobler i glasset. Våre DJs sørger for herlig stemning!

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
lørdag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

På vei inn fra beitet er det gøy å se på hva på hestene finner på i ridebanen. EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!