Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Limaspillet har premiere 20. august hovedbilde
onsdag 

Limaspillet har premiere 20. august

lima2

 

Limaspillet 20. – 23. august 2014

 

Limaspillet arrangeres ved sydenden av Hurdalsjøen, i nærheten av ruinene etter klosterhospitset som lå der i middelalderen. 

Dette var et viktig stoppested langs pilegrimsleden mot Nidaros. Det er viktig å sette fokus på dette historiske stedet, som er en litt ”glemt” perle, både lokalt og nasjonalt.

Stykket er delvis basert på historiske fakta, dels på myter og sagn. Arrangementet involverer nærmere 100 personer i alderen 6 – 70 år, hvorav ca. 25 av deltakerne er under 13 år. Dugnad og atter dugnad er stikkord for dette arrangementet.
Det spilles minimum 4 forestillinger, med profesjonelle krefter bak lyd- og lys, samt profesjonelle instruktører.  Alt dette foregår i svært naturskjønne omgivelser, og Limaspillet er et regionalt friluftsteater i samme klasse som f.eks. Peer Gynt på Gålå, Kristin-spelet i Sel og andre tilsvarende utendørsforestillinger. Stykket er skrevet av Jorun MH Skryseth, musikken av Trond S. Hultgren.

Her kan du nyte en fantastisk forestilling i det fri, og det vil også være et serveringstilbud med varm mat og god drikke. 

 

Se mer på: www.limaspillet.no

Billetter kan kjøpes på: billettservice.no/limaspillet

Relaterte saker

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
tirsdag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!
fredag
18:00

Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!

Opplev Stian Sandøs og Dennis Sivas svært populære vitenskapsshow i Oslo!

Eventbilde: Folkeeventyrene – The Musical
fredag
17:00

Folkeeventyrene – The Musical

Asbjørnsen og Moe har fått skrivesperre og begir seg ut på bygda for å søke inspirasjon. Her kan alt skje, så blir med på en ellevill og morsom reise i eventyrland. Like morsom for voksne som for barn.