Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Limaspillet har premiere 20. august hovedbilde
onsdag 

Limaspillet har premiere 20. august

lima2

 

Limaspillet 20. – 23. august 2014

 

Limaspillet arrangeres ved sydenden av Hurdalsjøen, i nærheten av ruinene etter klosterhospitset som lå der i middelalderen. 

Dette var et viktig stoppested langs pilegrimsleden mot Nidaros. Det er viktig å sette fokus på dette historiske stedet, som er en litt ”glemt” perle, både lokalt og nasjonalt.

Stykket er delvis basert på historiske fakta, dels på myter og sagn. Arrangementet involverer nærmere 100 personer i alderen 6 – 70 år, hvorav ca. 25 av deltakerne er under 13 år. Dugnad og atter dugnad er stikkord for dette arrangementet.
Det spilles minimum 4 forestillinger, med profesjonelle krefter bak lyd- og lys, samt profesjonelle instruktører.  Alt dette foregår i svært naturskjønne omgivelser, og Limaspillet er et regionalt friluftsteater i samme klasse som f.eks. Peer Gynt på Gålå, Kristin-spelet i Sel og andre tilsvarende utendørsforestillinger. Stykket er skrevet av Jorun MH Skryseth, musikken av Trond S. Hultgren.

Her kan du nyte en fantastisk forestilling i det fri, og det vil også være et serveringstilbud med varm mat og god drikke. 

 

Se mer på: www.limaspillet.no

Billetter kan kjøpes på: billettservice.no/limaspillet

Relaterte saker

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.

Eventbilde: Teaterstykket Varm melk med honning
lørdag
16:00

Teaterstykket Varm melk med honning

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.