Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Limaspillet har premiere 20. august hovedbilde
onsdag 

Limaspillet har premiere 20. august

lima2

 

Limaspillet 20. – 23. august 2014

 

Limaspillet arrangeres ved sydenden av Hurdalsjøen, i nærheten av ruinene etter klosterhospitset som lå der i middelalderen. 

Dette var et viktig stoppested langs pilegrimsleden mot Nidaros. Det er viktig å sette fokus på dette historiske stedet, som er en litt ”glemt” perle, både lokalt og nasjonalt.

Stykket er delvis basert på historiske fakta, dels på myter og sagn. Arrangementet involverer nærmere 100 personer i alderen 6 – 70 år, hvorav ca. 25 av deltakerne er under 13 år. Dugnad og atter dugnad er stikkord for dette arrangementet.
Det spilles minimum 4 forestillinger, med profesjonelle krefter bak lyd- og lys, samt profesjonelle instruktører.  Alt dette foregår i svært naturskjønne omgivelser, og Limaspillet er et regionalt friluftsteater i samme klasse som f.eks. Peer Gynt på Gålå, Kristin-spelet i Sel og andre tilsvarende utendørsforestillinger. Stykket er skrevet av Jorun MH Skryseth, musikken av Trond S. Hultgren.

Her kan du nyte en fantastisk forestilling i det fri, og det vil også være et serveringstilbud med varm mat og god drikke. 

 

Se mer på: www.limaspillet.no

Billetter kan kjøpes på: billettservice.no/limaspillet

Relaterte saker

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Hvem skal trøste Knøttet?
lørdag
12:30

Hvem skal trøste Knøttet?

Bli med på en reise inn i Tove Janssons magiske verden hvor et lite engstelig knøtt hjelpes ut av ensomheten og inn i fellesskapet og kjærligheten.