Arrangementet er fullført.

Lillefot og vennen hans på Barnas Cinematek hovedbilde
torsdag 

Lillefot og vennen hans på Barnas Cinematek

Lillefot og vennene hans på Barnas Cinematek

Lillefot og vennene hans er en fantasifull og fengslende fortelling for hele familien. Vi befinner oss i en tid for lenge, lenge siden, da jorden var ung og dinosaurene fortsatt vandret rundt.

For den lille dinosauren Lillefot er dette en vanskelig tid. Etter at moren dør i kamp med en ond skarptann, legger Lillefot ut på en eventyrlig reise for å finne den grønne dalen, det eneste stedet i verden der det fremdeles finnes mat og vann. Underveis møter han fire koselige små dinosaurbarn, som også er blitt alene i verden. Veien til den grønne dalen er lang og farefull, og på reisen støter de på hindringer med skumle dinosaurer, vulkanutbrudd, matmangel men også uenigheter i venneflokken. Etter hvert lærer de seg også å samarbeide og å holde sammen når farer truer.

Billetter til visningene i kinosalene Tancred og Lillebil kan kjøpes på nett og koster 20 kroner.

Når:
Lørdag kl. 13:00
Søndag kl. 14:00 

Les mer om visningen av Lillefot og vennene hans >>

Les mer om Barnas Cinematek >>

Relaterte saker

Eventbilde: Naturhistorisk juleverksted
søndag
10:00

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Eventbilde: Juleverksted i Vigelandmuseet
søndag
12:00

Juleverksted i Vigelandmuseet

I leireverkstedet kan du gå i Vigelands fotspor og prøve deg som kunstner. I juleverkstedet kan du blant annet male gipsfigurer, lage julekort og nisser.

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag