Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lillefot og vennen hans på Barnas Cinematek hovedbilde
torsdag 

Lillefot og vennen hans på Barnas Cinematek

Lillefot og vennene hans på Barnas Cinematek

Lillefot og vennene hans er en fantasifull og fengslende fortelling for hele familien. Vi befinner oss i en tid for lenge, lenge siden, da jorden var ung og dinosaurene fortsatt vandret rundt.

For den lille dinosauren Lillefot er dette en vanskelig tid. Etter at moren dør i kamp med en ond skarptann, legger Lillefot ut på en eventyrlig reise for å finne den grønne dalen, det eneste stedet i verden der det fremdeles finnes mat og vann. Underveis møter han fire koselige små dinosaurbarn, som også er blitt alene i verden. Veien til den grønne dalen er lang og farefull, og på reisen støter de på hindringer med skumle dinosaurer, vulkanutbrudd, matmangel men også uenigheter i venneflokken. Etter hvert lærer de seg også å samarbeide og å holde sammen når farer truer.

Billetter til visningene i kinosalene Tancred og Lillebil kan kjøpes på nett og koster 20 kroner.

Når:
Lørdag kl. 13:00
Søndag kl. 14:00 

Les mer om visningen av Lillefot og vennene hans >>

Les mer om Barnas Cinematek >>

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
lørdag

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Bakgårdslek for familien
lørdag
11:00

Bakgårdslek for familien

Kom og lek i bakgården! Kast på stikka, hopp litt tau eller skriv på kritt-tavle. Møt opp og bli med på god gammeldags moro hver første lørdag i måneden.

Eventbilde: Barnas Sommerverksted
lørdag
11:00

Barnas Sommerverksted

Her blir det morsomme og kreative aktiviteter for barna. Samtidig vil det være konserter og andre forestillinger i gata som man også kan delta på, helt gratis.