Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lilleasia – tre års jubileum hovedbilde
lørdag 

Lilleasia – tre års jubileum

ntso

Lilleasia feirer tre års jubileum lørdag, den 13. desember! I den anledning introduserer de et nytt konsept med lunsjbuffet hver lørdag kl.11.00- 16.00. De byr på en lunsjbuffet med et spennende utvalg av retter fra det japanske og thailandske kjøkkenet, basert på sesongens beste råvarer. Avslutt måltidet med deres hjemmelagde dessertfristelser. I et trivelig og avslappende miljø finner du den gode settingen for forretnings møter, kollegahygge eller når den uformelle sammenkomsten skal være ekstra trivelig.

Tid fra kl. 12.00 – 16.00.

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
mandag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Book sauna på SALT
mandag
00:00

Book sauna på SALT

SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.

Eventbilde: Book bålpanne på SALT!
mandag
00:00

Book bålpanne på SALT!

I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!