Arrangementet er fullført.
Lilleasia feirer tre års jubileum lørdag, den 13. desember! I den anledning introduserer de et nytt konsept med lunsjbuffet hver lørdag kl.11.00- 16.00. De byr på en lunsjbuffet med et spennende utvalg av retter fra det japanske og thailandske kjøkkenet, basert på sesongens beste råvarer. Avslutt måltidet med deres hjemmelagde dessertfristelser. I et trivelig og avslappende miljø finner du den gode settingen for forretnings møter, kollegahygge eller når den uformelle sammenkomsten skal være ekstra trivelig.
Tid fra kl. 12.00 – 16.00.
PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.