Arrangementet er fullført.

Lilleasia – tre års jubileum hovedbilde
lørdag 

Lilleasia – tre års jubileum

ntso

Lilleasia feirer tre års jubileum lørdag, den 13. desember! I den anledning introduserer de et nytt konsept med lunsjbuffet hver lørdag kl.11.00- 16.00. De byr på en lunsjbuffet med et spennende utvalg av retter fra det japanske og thailandske kjøkkenet, basert på sesongens beste råvarer. Avslutt måltidet med deres hjemmelagde dessertfristelser. I et trivelig og avslappende miljø finner du den gode settingen for forretnings møter, kollegahygge eller når den uformelle sammenkomsten skal være ekstra trivelig.

Tid fra kl. 12.00 – 16.00.

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021
fredag
18:00

Oslos nye foodcourt, VIA Village, åpner dørene 1. oktober 2021

VIA Village i Vika kan friste med mer enn en hyggelig foodcourt med matboder fra flere av Oslos mest populære restauranter. Her har de definitivt tilrettelagt for å bli både venners, familiers og kollegaers nye Oslo-favoritt.