Arrangementet er fullført.

Lene Kongsvik – Rett Fra Navlen hovedbilde
lørdag 
19:00
Latter

Lene Kongsvik – Rett Fra Navlen

Lene Kongsvik er endelig tilbake med et spissformulert, svulstig og litt rølpete show om den store navlebeskuelsen som har hjemsøkt vårt land. Med sitt satiriske blikk får Lene oss til å gapskratte av verden og menneskene rundt oss, og ikke minst over hvor selvopptatte vi er blitt. I de prisvinnende Kongsvik-seriene har Lene bevist at hun er en ekspert på å spille karakterer vi alle kan kjenne oss igjen i. Og kanskje dukker det opp en og annen kjent type i løpet av kvelden. Forestillingen er fylt med lattervekkende tekster og musikalske revynumre.

Lene Kongsvik Johansen er en av Norges fremste komikere. Hun er kanskje mest kjent for tv-seriene sine, der hun spiller alle rollene på imponerende vis. Disse seriene har vært nominert til elleve Gullruter og fire Komipriser. Lene vant både Gullruten for beste kvinnelige skuespiller og Komiprisen for beste kvinnelige skuespiller i 2013. Costa del Kongsvik vant Gullruten for beste humorprogram og Lene ble kåret til Årets morsomste på Komiprisen både i 2011 og 2013.

Lene er også kjent for sceneshowene «Lene for President» og «110% lykkelig» som ble nominert til flere Komipriser og vant prisen for Årets nummer. Sammen med Hilde Louise Asbjørnsen har hun også satt opp fire sceneshow som duoen «Asbjørnsen & Joh.». Lenes neste TV-serie Kongsvikfamiliene får premiere sommeren 2019. Hun er en unik komiker, og karakterer som Wenche, Kine, Alex, Birgitte og Rose har allerede rukket å bli humorklassikere.

Showet har premiere 21. august!

Vinner giveaway på Facebook

Gratulerer til Trude Guldbakke Mork som vinner av fire billetter. Vi tar kontakt.