Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lek og les, tegn og brett i vårt nye barnebibliotek hovedbilde
mandag 
Naturhistorisk museum

Lek og les, tegn og brett i vårt nye barnebibliotek

I museets nye bibliotek er det tegne- og origamiverksted hver dag i sommer. Vi har også et stort utvalg bøker om dyr, planter, stein og dinosaurer du kan utforske mens du er her.

Ta med barna og opplev vårt flunkende nye naturfagbibliotek for barn. Her finner du i tillegg til bøker og tegnebord, byggeklosser, lekedyr, putekrok og små «hemmelige» rom som gir plass for lek og utforsking – og et pusterom for foreldre.

Vi har et stort utvalg bøker om dyr, planter, stein og dinosaurer for voksne og barn i alle aldre. I tegneverkstedet kan barna tegne favorittdyret eller noe de har opplevd på Naturhistorisk museum og brette dyr og planter med origamiteknikk.

Biblioteket i underetasjen på Brøggers hus, samme bygning som de geologiske utstillingene. Her kan du også ta matpausen. Ta med egen mat og drikke, du er velkommen til å bruke vannkokeren og spisebordene.

Biblioteket er inkludert i museumsbilletten.

Til og med 15. august kl. 10:00 – 16:30.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Julemarked på Bærums verk
lørdag
10:00

Julemarked på Bærums verk

Her vil du oppleve et rikholdig juleprogram og førjulsstemning hver eneste dag.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!