Søk i Aktiv i Oslo

Lek og les, tegn og brett i vårt nye barnebibliotek hovedbilde
fredag 
Naturhistorisk museum

Lek og les, tegn og brett i vårt nye barnebibliotek

I museets nye bibliotek er det tegne- og origamiverksted hver dag i sommer. Vi har også et stort utvalg bøker om dyr, planter, stein og dinosaurer du kan utforske mens du er her.

Ta med barna og opplev vårt flunkende nye naturfagbibliotek for barn. Her finner du i tillegg til bøker og tegnebord, byggeklosser, lekedyr, putekrok og små «hemmelige» rom som gir plass for lek og utforsking – og et pusterom for foreldre.

Vi har et stort utvalg bøker om dyr, planter, stein og dinosaurer for voksne og barn i alle aldre. I tegneverkstedet kan barna tegne favorittdyret eller noe de har opplevd på Naturhistorisk museum og brette dyr og planter med origamiteknikk.

Biblioteket i underetasjen på Brøggers hus, samme bygning som de geologiske utstillingene. Her kan du også ta matpausen. Ta med egen mat og drikke, du er velkommen til å bruke vannkokeren og spisebordene.

Biblioteket er inkludert i museumsbilletten.

Til og med 15. august kl. 10:00 – 16:30.

Relaterte saker

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
torsdag
16:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Åpent studio Dans
torsdag
17:00

Åpent studio Dans

Bli kjent med dansekunstnere og prosessen bak en danseforestilling. Gratis for alle.

Eventbilde: Kids in Jazz // Åpningskonsert
torsdag
18:00

Kids in Jazz // Åpningskonsert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring! Som vanlig starter festen i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen.