Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

«LED» av Bård Ek hovedbilde
fredag 

«LED» av Bård Ek

ntso

I utstillingen «LED» tar den norske fotografen Bård Ek bilder av kunstig lyssatt natur om natten. Ved å lyse opp skog ved hjelp av LED-lys, utforsker Ek skillet som har oppstått mellom menneske og natur.

Selv om vi er del av et økosystem og er avhengig av naturen, distanserer vi oss og bruker den til treningsrom, profitt eller som et vakkert bilde. Forholdet mellom menneske og natur er blitt kunstig.

Bård Ek (f. 1964) er utdannet kunstfotograf fra West Surrey College of Art i England.
Siden 1990 har han jobbet både kunstnerisk og kommersielt og markert seg i norsk fotografi med sin særegne estetikk og bruk av farger. Ek har også gitt ut flere fotobøker og er aktuell med boken «LED» (2016), en fotobok som utstillingen springer ut av.
www.baardek.com

MUUN GALLERY viser oppadstigende og uoppdagede stjerner i norsk fotografi. Galleriet selger også prints av norsk fotokunst.
www.muungallery.com

Åpent: Torsdag-fredag 12-18, lørdag-søndag 12-16

Relaterte saker

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!