Søk i Aktiv i Oslo

Leap Oslo 2012 hovedbilde

Leap Oslo 2012

Leap Oslo 2012 – løpet som kombinerer trening og kultur

Leap Oslo er først og fremst et løp. Men, Leap dreier seg om mye mer. Leap kombinerer trening, mini-konserter og samvær i Oslos mest spennende bydel.

Løpet Leap Oslo, går langs Akerselva, er 8 km langt og er for deg som løper, jogger eller går. I tillegg er du sikret en god dose musikk. Og hvis været er bra, så kan det bli en fin forsommerkveld med både løps – og musikkopplevelser. Leap Oslo skal være et lavterskeltilbud hvor du som kanskje ikke har lyst til å løpe med startnummer, kan gjøre nettopp det! Ikke noe stress og mas. Bare bare løping i takt med god musikk. Og vil du løpe fort – på tid, så er det også mulig. Så hvorfor ikke kombinere en god kondisjonsøkt med en musikkøkt?

Løpet arrangeres i samarbeid med Musikkfest Oslo

Meld deg på og les mer om Leap Oslo >>

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
torsdag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.

Eventbilde: Dyrepasser for en dag – høstferien 2023
fredag
08:30

Dyrepasser for en dag – høstferien 2023

Et halvdagskurs som settes opp i skoleferier. Barna får være med på morgenforing, rengjøring og stell av ulike husdyr, samt lære hvorfor ulike raser trenger ulikt stell og har forskjellige behov.

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
lørdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!