Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LatterGalla hovedbilde
lørdag 
21:00
Latter

LatterGalla

Unn deg en skikkelig latter før jul – opplev noen av landets morsomste komikere på Latters hovedscene!

Martin Beyer Olsen: Har nylig hatt premiere på sitt første soloshow, er på podcast-toppen, og har solgt ut Oslo Spektrum med sin faste makker Lars Berrum, så dette er en komiker i flytsonen!

Rasmus Wold: Slo gjennom for alvor med showet Sportsidiot på Latter, og er kjent fra fantastiske opptredener på Latter live og suksesspodcasten Top 3.

Eirik Krokås: Fantastisk standup’er fra Bergen som kommer med sitt første soloshow på Latter til neste år. Se han før karrieren eksploderer!

Egil Skurdal: Verdens gladeste standuptrubadur leverte fantastisk stemning under fjorårets Julelatter, og vi er sikre på at han klarer det denne kvelden også.

Johan Glans: Johan Glans er intet mindre enn Sveriges aller mest populære og mestselgende stand up komiker. Ved hjelp av treffsikre observasjoner, fantastiske vitser og sin skånske sjarm, får han publikum til å hikste av latter. Dette kan du bare ikke gå glipp av.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!

Eventbilde: Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!
fredag
18:00

Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!

Opplev Stian Sandøs og Dennis Sivas svært populære vitenskapsshow i Oslo!

Eventbilde: Humorfestival på Latter
torsdag
19:00

Humorfestival på Latter

08. august i år er det 20 år siden Latter åpnet dørene for første gang og dette skal feires med tidenes humorfestival tre dager til ende!