Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

LAS KARAMBA hovedbilde
fredag 
20:30
Riksscenen

LAS KARAMBA

Fire dager før kvinnedagen ønskes både menn og kvinner velkommen til en skikkelig energiboost. ELLA feirer latinamerikansk og afrokaribisk kultur fremført av kvinner.

Las Karamba

Det er første gang der presenteres noe så kult som et rent, kvinnelig salsaband på Riksscenen. Dette blir uten tvil en av de helt store konsertopplevelsene til våren for alle som liker latinmusikk.

Las Karamba er en flerkulturell blanding mellom Venezuela, Cuba, Catalonia, Frankrike og Argentina. Bandet kombinerer elegant ulike stilarter som son, cha-cha-cha, salsa og timba med rap og urban musikk. De formidler det tradisjonelle og gir det nye, sterke farger. Disse seks kvinnene representerer hver sine sterke migrasjonshistorier.

Orkesteret ble etablert i 2018 i Barcelonas gater midt i kaos og storbystress: en gruppe musikanter som hadde bestemt seg for å bekjempe frykten, jakte på egne muligheter i kraft av sine talenter, og dermed endre sin egen livshistorie. Ved hjelp av sin musikalske arv ville de nå sitt fulle potensial og styrke kvinners rolle i musikklivet.

Las Karamba ønsker å spre et budskap som kan booste nye generasjoner og øke bevisstheten blant lytterne, samtidig som de sprer glede og energi til publikum.

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.