Søk i Aktiv i Oslo

Lansering av “Klimatilpasning: Hva betyr det for meg?” hovedbilde

Lansering av “Klimatilpasning: Hva betyr det for meg?”

Boklansering: Klimatilpasning, hva betyr det for meg?PLAN prosjektet ved Universitetet i Oslo inviterer til lansering av sin ferske bok “Klimatilpasning: Hva betyr det for meg?”, på Litteraturhuset.
 
Programmet:
– Velkomstdrink 
– Musikk med Andreas Segrov
– Introduksjon ved prosjektleder i PLAN, Karen O’Brien
– Silje Lundberg, leder i Natur og Ungdom gir oss noen betraktninger om boken
– Samtale med noen av forfatterne
– Lett servering

Om boken:
Boken “Klimatilpasning: Hva betyr det for meg?” er skrevet av en gruppe tilknyttet forskningsprosjektet PLAN – Klimatilpasning i Norge. PLAN er et stort tverrfaglig samfunnsvitenskapelig forskningsprosjekt som ser på hvordan klimatilpasning finner sted i Norge, og hvordan økonomiske, politiske, institusjonelle og kulturelle forhold påvirker muligheter og begrensinger for tilpasning. I boken prøver vi å forklare hva som menes med klimatilpasning, og hvorfor vi ser på det som mer enn bare en teknisk utfordring. Med boken ønsker vi å gi leseren en innholdsrik og lettlest innføring i hva det vil si å tilpasse seg et klima i endring, som enkeltindivid, som del av en organisasjon, en kommune, en nasjon og som verdensborger. Vi håper at boken skal gi inspirasjon, og bidra til ytterligere læring og til engasjement.

Forfattere
Karen O’Brien, Siri Mittet, Eva Bakkeslett, Siri Eriksen, Inger Hansen-Bauer, Grete Hovelsrud, Tor-Håkon Inderberg, Cathrine Ruud, Inger-Lise Saglie,Linda Sygna. Boken er utgitt av Unipub.

 
Arrangementet finner sted i Nedjma og er gratis
 
Påmelding: siri.mittet@sgeo.uio.no (alle som melder seg på mottar et gratis eksemplar av boken)
 

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.