Arrangementet er fullført.
Annis pølsemakeri viser deg hvordan man lager Norges beste lammerull! i 2013 vant de gullmedalje i NM for sin lammerull, så de vet hvordan det skal gjøres.
Dette er et deltagende kurs, der du er med og lager din egen lammerull som du får med hjem etter endt kurs.
Vi stiller med alt av nødvendig utstyr, kjøtt og ingredienser.
Tidspunkt for kurs:
Tirsdag 1. desember kl. 17
Onsdag 2. desember kl. 14
Onsdag 2. desember kl. 17
Tirsdag 8. desember kl. 16
Sted:
Torget i Mathallen
Pris:
Kr. 420,- per person
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.