Arrangementet er fullført.
Annis pølsemakeri viser deg hvordan man lager Norges beste lammerull! i 2013 vant de gullmedalje i NM for sin lammerull, så de vet hvordan det skal gjøres.
Dette er et deltagende kurs, der du er med og lager din egen lammerull som du får med hjem etter endt kurs.
Vi stiller med alt av nødvendig utstyr, kjøtt og ingredienser.
Tidspunkt for kurs:
Tirsdag 1. desember kl. 17
Onsdag 2. desember kl. 14
Onsdag 2. desember kl. 17
Tirsdag 8. desember kl. 16
Sted:
Torget i Mathallen
Pris:
Kr. 420,- per person
Liv & Røre Triaden skapt en spesiell après-ski-opplevelse. Omfavn våren utendørs, nyt den inspirerende atmosfæren, og bli med å gjøre denne Afterski-festen uforglemmelig!
Drop your skis and get your warmth back on the dance floor with OFSs amazing DJs!
Hos Grønland Boulebar er det mulig å følge med på sport mens du nyter mat, drikke og hyggelig selskap!