Arrangementet er fullført.
Annis pølsemakeri viser deg hvordan man lager Norges beste lammerull! i 2013 vant de gullmedalje i NM for sin lammerull, så de vet hvordan det skal gjøres.
Dette er et deltagende kurs, der du er med og lager din egen lammerull som du får med hjem etter endt kurs.
Vi stiller med alt av nødvendig utstyr, kjøtt og ingredienser.
Tidspunkt for kurs:
Tirsdag 1. desember kl. 17
Onsdag 2. desember kl. 14
Onsdag 2. desember kl. 17
Tirsdag 8. desember kl. 16
Sted:
Torget i Mathallen
Pris:
Kr. 420,- per person
Bookingen er åpen til 17. mai-feiringen!
Nyt dagen med norske sjøkreps og venetiansk cicchetti og god drikke i glasset.
Fantastiske Christian Radich ligger til kai ved Akershuskaia og inviterer til åpent skip 17. mai. Det blir servering av boller, is og kaffe. Grillen tennes, og vi serverer også gode pølser, øl og vin. Med DJ om bord blir det god stemning! Velkommen om bord til en 17. mai litt utenom det vanlige!
Velkommen til 17. mai på Spaghetteria!
Vi har åpent til lunsj og middag – book bord allerede i dag på www.spaghetteria.no