Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Lær brudervals gratis på Deichmanske hovedbilde
torsdag 

Lær brudervals gratis på Deichmanske

Gratis kurs i brudervals på Deichmanske

Torsdag 31. mai kl. 18.00 arrangerer Musikkavdelingen på Hovedbiblioteket kurs i brudevals i samarbeid med dyktige instruktører fraKom og dans

Musikkavdelingen har CDer med musikk beregnet på selskapsdans, opplæringsmateriale – inkludert DVDer –  for andre typer dans, også. Stikk innom, og ønsker du råd og tips, kan du høre med vår egen danseekspert, Anne Cathrine.

Fjorårets kurs var en kjempesuksess, men av naturlige årsaker kan vi ikke invitere fjorårets deltagere tilbake. Velkommen til en hyggelig forberedelse til den store dagen!

Det er fortsatt ledige plasser – meld deg på til ann.kunish@kul.oslo.kommune.no!

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
onsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Afro Kids danseverksted
lørdag
14:00

Afro Kids danseverksted

Bli med på et forrykende danseverksted, med røtter fra Kenya tar Freddy og Richie barna med på en fusion av moderne og tradisjonell afrikansk dans.