Søk i Aktiv i Oslo

Lær afrikansk dans hovedbilde

Lær afrikansk dans

Lær afrikansk dans

Nå kan du bli med på både nybegynner og videregående kurs i afrikansk dans på Lakkegata skole i Oslo.

Videregående kurs med oppstart mandag 20. aug kl 17.30 – 19.00.

Nybegynner kurs med oppstart torsdag 23. aug kl 18.00 – 19.30.

Adjei Apenteng er født og oppvokst i Teshie utenfor hovedstaden Accra i Ghana. Hele oppveksten var fyllt av dans og rytmer; noe han har en helt spesiell interesse og talent for. Adjei har mer enn 20 års erfaring innen dansepedagogikk. Gjennom kjærligheten til dansen og musikken, sammen med respekten for sine røtter, har Adjei en evne til å formidle essensen av den rikholdige vestafrikanske kulturen og tradisjonen i sin undervisning. Fra 2000 og fram til nå har han bodd i Oslo, hvor han holder ukentlige danse- og trommekurs, opptrer og arrangerer workshops.

Les mer om kurs i afrikansk dans og meld deg på >>

Relaterte saker

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
fredag
00:00

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
lørdag
19:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.