Arrangementet er fullført.
På dette kurset brukes et grunnformmønster. Du lærer å ta kontrollmål og gjøre endringer slik at du får et mønster som er tilpasset deg.
Dere går igjennom teknikker som merking, pressing av innsnitt, søm av belegg med støttestikning, franske sømmer, rynking om man vil ha pufferme, konstruksjon av volang, søm av hekte og trådhempe samt opplegg.
Du trenger ikke ha med egen symaskin eller andre sysaker. Alt nødvendig utstyr vil være tilgjengelig.
Tidspunkt:
Fredag 11.mars kl 17-20
Lørdag 12. mars kl 10-15
Søndag 13. mars kl 10-15
I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.
Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.