Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD hovedbilde
søndag 
19:00

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD

ntso

All ages! Billetter kr. 265/365.

Det er en stor glede å ønske Kvelertak velkommen til Musikkflekken for andre gang! Norges suverent beste rock/metal-band har skapt enorm begeistring blant kritikere og publikum nasjonalt og internasjonalt med sine to første album, og stemples som landets aller råeste liveband blant stadig flere. Som et av svært få band innen hardrock/metal/punk-sjangeren har de også prestert å bli playlistet med en perlerad av hits på riksdekkende radio.

Kvelertak gir deg brutalt fengende punkrock/metall som er både vanedannende og smittende ettersom sangene beveger seg sømløst gjennom de stilistiske endringene. Bandet trekker skamløst inspirasjon fra alt som kan passe inn i deres bilde av god, hardtslående og fengende rock’n roll. Og vokal på morsmålet gir enda mer karakter til deres allerede unike sound.

Kvelertak har turnert sammen med en rekke store internasjonale rockeband og har gjort supportjobber for Foo Fighters, Metallica, Mastodon og Kiss. Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning, og konserten på Musikkflekken blir nok en for historiebøkene.

Tid fra kl. 19.00

Her finner du billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: SHOW OFF 2 – jubileumskonsert
lørdag
00:00

SHOW OFF 2 – jubileumskonsert

En uforglemmelig showkor-opplevelse på Sentrum Scene i Oslo.

Eventbilde: Rattlesnake Milk – Røverstaden
onsdag
19:00

Rattlesnake Milk – Røverstaden

Rattlesnake Milk fra ødemarkene i Sør-Texas. De har liksom «ekstra alt» sammenlignet med de fleste andre band i samme musikalske landskap. Med musikalsk mestring treffer de blinkskudd hver gang.

Eventbilde: Blood Sweat & Tears – Røverstaden
torsdag
19:00

Blood Sweat & Tears – Røverstaden

Gå ikke glipp av denne sjansen til å oppleve en av musikkhistoriens mest markante band live!