Arrangementet er fullført.

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD hovedbilde
søndag 
19:00

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD

ntso

All ages! Billetter kr. 265/365.

Det er en stor glede å ønske Kvelertak velkommen til Musikkflekken for andre gang! Norges suverent beste rock/metal-band har skapt enorm begeistring blant kritikere og publikum nasjonalt og internasjonalt med sine to første album, og stemples som landets aller råeste liveband blant stadig flere. Som et av svært få band innen hardrock/metal/punk-sjangeren har de også prestert å bli playlistet med en perlerad av hits på riksdekkende radio.

Kvelertak gir deg brutalt fengende punkrock/metall som er både vanedannende og smittende ettersom sangene beveger seg sømløst gjennom de stilistiske endringene. Bandet trekker skamløst inspirasjon fra alt som kan passe inn i deres bilde av god, hardtslående og fengende rock’n roll. Og vokal på morsmålet gir enda mer karakter til deres allerede unike sound.

Kvelertak har turnert sammen med en rekke store internasjonale rockeband og har gjort supportjobber for Foo Fighters, Metallica, Mastodon og Kiss. Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning, og konserten på Musikkflekken blir nok en for historiebøkene.

Tid fra kl. 19.00

Her finner du billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Eivind Aarset – Slippkonsert
onsdag
20:00

Eivind Aarset – Slippkonsert

Eivind Aarset har greid det mesterstykket å skape sin helt egne og umiskjennelige identitet. Denne kvelden holder han slippkonsert på Parkteatret!

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».