Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD hovedbilde
søndag 
19:00

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD

ntso

All ages! Billetter kr. 265/365.

Det er en stor glede å ønske Kvelertak velkommen til Musikkflekken for andre gang! Norges suverent beste rock/metal-band har skapt enorm begeistring blant kritikere og publikum nasjonalt og internasjonalt med sine to første album, og stemples som landets aller råeste liveband blant stadig flere. Som et av svært få band innen hardrock/metal/punk-sjangeren har de også prestert å bli playlistet med en perlerad av hits på riksdekkende radio.

Kvelertak gir deg brutalt fengende punkrock/metall som er både vanedannende og smittende ettersom sangene beveger seg sømløst gjennom de stilistiske endringene. Bandet trekker skamløst inspirasjon fra alt som kan passe inn i deres bilde av god, hardtslående og fengende rock’n roll. Og vokal på morsmålet gir enda mer karakter til deres allerede unike sound.

Kvelertak har turnert sammen med en rekke store internasjonale rockeband og har gjort supportjobber for Foo Fighters, Metallica, Mastodon og Kiss. Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning, og konserten på Musikkflekken blir nok en for historiebøkene.

Tid fra kl. 19.00

Her finner du billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Kids in Jazz // Åpningskonsert
torsdag
18:00

Kids in Jazz // Åpningskonsert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring! Som vanlig starter festen i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen.

Eventbilde: Jazz & Jam / Fuglen Gamlebyen
torsdag
19:00

Jazz & Jam / Fuglen Gamlebyen

Det er nøyaktig det du tror det er – jazzkonsert i regi av Martin Nodeland med nytt og spennende band hver gang, etterfulgt av jam session der scenen åpnes for alle som ønsker å spille eller synge.

Eventbilde: OMAR SHERIFF AFTERPARTY @Brød & Sirkus
torsdag
22:00

OMAR SHERIFF AFTERPARTY @Brød & Sirkus

Gjør deg klar for Omar Sheriff Afterparty på Brød & Sirkus, ti kvelder i august!