Arrangementet er fullført.

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD hovedbilde
søndag 
19:00

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD

ntso

All ages! Billetter kr. 265/365.

Det er en stor glede å ønske Kvelertak velkommen til Musikkflekken for andre gang! Norges suverent beste rock/metal-band har skapt enorm begeistring blant kritikere og publikum nasjonalt og internasjonalt med sine to første album, og stemples som landets aller råeste liveband blant stadig flere. Som et av svært få band innen hardrock/metal/punk-sjangeren har de også prestert å bli playlistet med en perlerad av hits på riksdekkende radio.

Kvelertak gir deg brutalt fengende punkrock/metall som er både vanedannende og smittende ettersom sangene beveger seg sømløst gjennom de stilistiske endringene. Bandet trekker skamløst inspirasjon fra alt som kan passe inn i deres bilde av god, hardtslående og fengende rock’n roll. Og vokal på morsmålet gir enda mer karakter til deres allerede unike sound.

Kvelertak har turnert sammen med en rekke store internasjonale rockeband og har gjort supportjobber for Foo Fighters, Metallica, Mastodon og Kiss. Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning, og konserten på Musikkflekken blir nok en for historiebøkene.

Tid fra kl. 19.00

Her finner du billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary
lørdag
20:00

Lissie – Catching A Tiger: 10 year anniversary

Lissie tar med seg låter fra «Catching a Tiger», i tillegg til høydepunkter fra resten av katalogen og inviterer til knallkonsert i Oslos finstue!

Eventbilde: Sommerkonserter med Minimusikk – Kajsa Balto
lørdag
12:00

Sommerkonserter med Minimusikk – Kajsa Balto

Kajsa Balto er en samisk artist med røtter fra Oppland og Finnmark. Hun henter inspirasjon fra tradisjonell joik i sitt arbeid, og blander musikalske stilarter.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.