Arrangementet er fullført.

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD hovedbilde
søndag 
19:00

Kvelertak + support: Shot at Down, Stormbeist, D´AccorD

ntso

All ages! Billetter kr. 265/365.

Det er en stor glede å ønske Kvelertak velkommen til Musikkflekken for andre gang! Norges suverent beste rock/metal-band har skapt enorm begeistring blant kritikere og publikum nasjonalt og internasjonalt med sine to første album, og stemples som landets aller råeste liveband blant stadig flere. Som et av svært få band innen hardrock/metal/punk-sjangeren har de også prestert å bli playlistet med en perlerad av hits på riksdekkende radio.

Kvelertak gir deg brutalt fengende punkrock/metall som er både vanedannende og smittende ettersom sangene beveger seg sømløst gjennom de stilistiske endringene. Bandet trekker skamløst inspirasjon fra alt som kan passe inn i deres bilde av god, hardtslående og fengende rock’n roll. Og vokal på morsmålet gir enda mer karakter til deres allerede unike sound.

Kvelertak har turnert sammen med en rekke store internasjonale rockeband og har gjort supportjobber for Foo Fighters, Metallica, Mastodon og Kiss. Med Kvelertak blir det, uten unntak, tett, svett og ekstatisk stemning, og konserten på Musikkflekken blir nok en for historiebøkene.

Tid fra kl. 19.00

Her finner du billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Høstkonsert med St. Hallvard-guttene
torsdag
19:00

Høstkonsert med St. Hallvard-guttene

På årets høstkonserter får du være med å utforske møtet mellom gregoriansk sang og norsk folkemusikk, og hvordan disse henger sammen både historisk og musikalsk.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.