Et kurs med fokus på riktig bearbeiding av de ulike råvarene og hvordan du setter opp en plan i forkant slik at sommersesongen blir det det skal være – kos!
Sommeren er virkelig høytiden for å kunne slappe av og kose seg med familie og venner, og det å nyte de lekreste måltider er en stor del av sommerkosen.
Her lærer du optimale oppskrifter fra grilling av kjøtt, fisk, skalldyr og garnityr, varme og kalde sauser, friske salater, dine egne pølser og gode sommerdesserter.
Kursavgiften dekker følgende:
• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset
Pris: 1850,-
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Samtale med Olive Vassell, Natasha A. Kelly og Michelle Tisdel om boken og temaet «Mapping Black Europe: Markers, monuments, memory».
I løpet av denne vinsmakingen skal dere bli bedre kjent med de forskjellige jordsmonn, druetyper, produsenter og vinområder som har vært med på å gi Australia det kvalitetsstempelet de fortjener.