Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.
Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med fritert kylling (Kina/Taiwan), koftekebab av lam, med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede tigre (Peru), gyoza med svin (Japan) og sist, men ikke minst churros (Spania) til dessert.
Menyen kan variere noe. Maten spises underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Praktisk informasjon:
Oppmøte kl 16:45 med kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi, 2. etasje i Mathallen
Varighet på kjøkkenseanse: 3-4 timer
Pris per person: 1 600,- ink. mva
Antall: 12-22 personer
Ta meg direkte til påmelding
For mer informasjon om kurset, besøk nettside.
En humle er rund, lodden, trivelig og lett å bli glad i! Kom og lær hvordan du kan hjelpe dem! Humlevandringene passer for alle, er gratis og krever ingen påmelding.
Her kickstartes sommerferien med norsk gatekunst og miksing av cocktails! Lær å mikse cocktails og få omvisning av norsk gatekunst hos galleri M35.
Sagenevandringen “To fabrikker – tusen liv” gir deg kunnskap om hverdagsliv, fabrikker og arbeidsliv og et innblikk i et unikt industriområde. Omvisning hver lørdag og søndag kl.12 og 14.