Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kunstutstilling av Brynjulf Jensvoll hovedbilde
torsdag 

Kunstutstilling av Brynjulf Jensvoll

Brynjulf Jensvoll stiller ut akrylmaleriene sine på Deichmanske MajorstuenKunstner Brynjulf Jensvoll stiller ut akrylmalerier på Deichmanske Bibliotek, Majorstuen.

Brynjulf Jensvoll har undervist i kunst i syv år og holdt tre store utstillinger foruten et og annet bidrag til kollektivutstillinger. Han er selvlært og beskriver maleriene sine på følgende måte: ”Bildene som vises her er akrylmalerier der tema er indre ro og den fred som ikke kan utsies, men også ufred. Kort sagt allmenngyldige erfaringer og kanskje et snev av mitt eget, hvis jeg har lykkes.”Utstillingen vil vare t.o.m. 10. april.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag
10:00

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.

Eventbilde: Sommermarked på Bærums Verk
lørdag

Sommermarked på Bærums Verk

Velkommen til et spennende sommermarked. Her kan du oppleve boder med mat, håndverk, kunst og andre spennende varer, i tillegg til de allerede etablerte butikkene på Bærums Verk.