Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

-kunstplass 5 har gleden av å presentere Atle Østrem i separatutstillingen “Patterns” hovedbilde
lørdag 

-kunstplass 5 har gleden av å presentere Atle Østrem i separatutstillingen “Patterns”

 

patterns

 

Med repeterende mønstre og figurer i kombinasjon med røffe malestrøk og sarte streker skaper Østrem sin helt egen verden. På -kunstplass 5 vil du kjenne igjen hans sterke og tydelige uttrykk fra hans mange verk i det offentlige rom. 

Bildene hans er tilsynelatende bekymringsløse og lekne med referanser til tegneserier, gatekunst og abstrakt ekpresjonisme, men når du ser nærmere på dem har de ofte en alvorlig undertone. På -kunstplass 5 presenterer han nye malerier og en 3D installasjon som består av objekter og tegning som beveger seg ut av veggen.

Atle Østrem (1980) er en billedkunstner fra Stavanger som nylig flyttet til Oslo. Fra tidlig 90-tall har han vært kjent for sin gatekunst, og de siste ti årene har han også jobbet med maleri, trykk, veggmaleri og oppdrag i de offentlige rom. Fra 2005 har han hatt utsmykningsoppdrag for bl.a. British Petrolium (BP), Universitetet i Stavanger, Vaulen skole, Tou Scene, Stavanger Fengsel og Hitec Industries. Han har hatt en rekke separatutstillinger på bl.a. Galleri Koll, Reed Project Galleri og Tou Scene i Stavanger. I mai 2014 hadde han en utstilling på Exhibit NO9 i Asbury Park, New Jersey, USA. Siden 2008 har han samarbeidet med Pøbel i prosjektet ”Nice surprise”. I de siste ti årene har han deltatt på en rekke gruppeutstillinger i inn- og utland, og kuratert det årlige kunstshowet til Xplosif hip hop festivals.

 

Utstillingen varer frem til 24. august 2014. 

www.atleostrem.com

https://www.kunstplass5.no

 

 

Relaterte saker