Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kristin Sæterdal – The Melancholy of Departure hovedbilde
søndag 

Kristin Sæterdal – The Melancholy of Departure

468_2014_09_02_110039

-kunstplass 5 – Onsdag 10. september 2014

På -kunstplass 5 presenterer Kristin Sæterdal et vakkert og dramatisk nytt kunstverk med tittelen “The Melancholy of Departure”. På grunn av den uventede kombinasjonen av gammel vevteknikk i kontrast til motivet som henspiller til vår høyteknologiske samtid og populærkultur, skaper verket gjenklang på mange plan hos den som opplever det på nært hold.

“The Melancholy of Departure” viser utsikten ut fra et romskip ned på en fremmed verden. Motivet fremstiller arketypiske scenografier fra dataspill og tegneserier, men superheltene er utelatt.

Kunstverket på 2 x 3,5 meter “svever” midt rommet slik at du kan bevege deg rundt det. Og kanskje du blir en del av verket? Og ja, den er like vakker på begge sider, for forsiden er lik baksiden. Arbeidet er konsistent tvers igjennom. 

Kristen Sæterdal har konstruert dette imponerende verket gjennom møysommelig arbeid det siste halvåret – med én og én tråd av gangen. Og vevnaden er laget med gobelinteknikk på den samme veven som Else Halling brukte da hun lagde de tre monumentale vevnadene til Oslo Rådhus basert på tegninger av Kåre Jonsborg i sist halvdel av 40-tallet.

 

Utstillingsperioden vil være fra 6. – 28. sept. 2014

Åpningstider: ons-søn kl. 13.00 – 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!