Arrangementet er fullført.

Kristian Kristensen hovedbilde
onsdag 
19:00

Kristian Kristensen

ntso

Billetter kr. 250 (middag+konsert), alm. billett kr. 165.
Dørene åpner 18:30. Fri alder!

Veldig mange fikk øynene opp for Kristian Kristensen under The Voice – Norges beste stemme på TVNorge i 2013. Hans cover av Matt Corbys “Brother”, ga ikke bare dommerene frysninger, men også alle i de norske hjem over hele landet. Etter The Voice gav Kristian Kristensen ut singelen “Rusen Våkner Igjen” som P3 omtalte som “nordnorsk forelskelse med britisk elektronika og amerikansk folkpop. Uttrykket er moderne, budskapet tidløst og Kristensen viser seg som et imponerende låtskrivertalent med en praktfull stemme.” I månedskriftet august/september 2014 kom oppfølgeren ”Lyset”, som også er en sang på norsk, helt i tråd med Kristian Kristensen stil.

Vi gleder oss til en intim og stemningsfull onsdagskveld i godt selskap av Kristensen. For det er jo, tross alt, lov å unne seg litt kos midt i uka!

Her finner du billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag
lørdag

Vestkanttorvet åpner førstkommende lørdag

Nå kan vi endelig møtes på torvet igjen, og som vi gleder oss! Oslo har manglet sitt fine lørdagsmarked og denne store, sosiale møteplassen. 

Eventbilde: Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid
lørdag

Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid

Vikingene og deres forfedre så på dyr med ærefrykt og beundring. Bli med inn i en verden der forholdet til dyr var helt annerledes enn i dag.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.