Arrangementet er fullført.

Kristian Kristensen hovedbilde
onsdag 
19:00

Kristian Kristensen

ntso

Billetter kr. 250 (middag+konsert), alm. billett kr. 165.
Dørene åpner 18:30. Fri alder!

Veldig mange fikk øynene opp for Kristian Kristensen under The Voice – Norges beste stemme på TVNorge i 2013. Hans cover av Matt Corbys “Brother”, ga ikke bare dommerene frysninger, men også alle i de norske hjem over hele landet. Etter The Voice gav Kristian Kristensen ut singelen “Rusen Våkner Igjen” som P3 omtalte som “nordnorsk forelskelse med britisk elektronika og amerikansk folkpop. Uttrykket er moderne, budskapet tidløst og Kristensen viser seg som et imponerende låtskrivertalent med en praktfull stemme.” I månedskriftet august/september 2014 kom oppfølgeren ”Lyset”, som også er en sang på norsk, helt i tråd med Kristian Kristensen stil.

Vi gleder oss til en intim og stemningsfull onsdagskveld i godt selskap av Kristensen. For det er jo, tross alt, lov å unne seg litt kos midt i uka!

Her finner du billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.