Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kortfilm på Ringen hovedbilde
torsdag 

Kortfilm på Ringen

Kort på Ringen kinoOslo Kinos “KORT på Ringen” er et kortfilmprogram satt sammen av nye, aktuelle kortfilmer, som vises hver dag kl. 17.30 på Ringen kino. I mars vises Loop og Et ekteskap.

Loop
En ung kvinne bor alene i en leilighet. Hun har gitt seg over til hverdagens søvndyssende gjentagelse og gjør ingen forsøk på å endre sin usynlige og meningsløse tilværelse. En dag flytter fantasien hennes inn.

Foto: Magnus Flåto
Medvirkende: Marte Solem, Cathrine R.Tyssen, Lavrans Haga, Kim S. Falck-Jørgensen, Dag Håvard Engebråthen, Pål Sverre Valheim Hagen og Mariken Lauvstad

Et ekteskap
Geir (Jørgen Langhelle) og Tina er et umake par. Han er norsk, hun er russisk. Han er en middelaldrene ungkar, hun er ung og vakker. Likevel kommer Tina til Norge og de gifter seg. Et ekteskap er en beskrivelse av den første tidende har sammen. Møtene dem i mellom og møte med verden omkring.

Oslo Kino ønsker med “KORT på Ringen” å skape et forum hvor publikum kan oppleve kortfilm som vanligvis ikke kan sees andre steder, samtidig som det gir kortfilmskapere en mulighet til å vise sine nyeste produkter.
Gratis billetter hentes i billettkassen på kino.

Se program for “Kort på Ringen” >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.