Søk i Aktiv i Oslo

Kortfilm på Ringen hovedbilde

Kortfilm på Ringen

Kort på Ringen kinoOslo Kinos “KORT på Ringen” er et kortfilmprogram satt sammen av nye, aktuelle kortfilmer, som vises hver dag kl. 17.30 på Ringen kino. I mars vises Loop og Et ekteskap.

Loop
En ung kvinne bor alene i en leilighet. Hun har gitt seg over til hverdagens søvndyssende gjentagelse og gjør ingen forsøk på å endre sin usynlige og meningsløse tilværelse. En dag flytter fantasien hennes inn.

Foto: Magnus Flåto
Medvirkende: Marte Solem, Cathrine R.Tyssen, Lavrans Haga, Kim S. Falck-Jørgensen, Dag Håvard Engebråthen, Pål Sverre Valheim Hagen og Mariken Lauvstad

Et ekteskap
Geir (Jørgen Langhelle) og Tina er et umake par. Han er norsk, hun er russisk. Han er en middelaldrene ungkar, hun er ung og vakker. Likevel kommer Tina til Norge og de gifter seg. Et ekteskap er en beskrivelse av den første tidende har sammen. Møtene dem i mellom og møte med verden omkring.

Oslo Kino ønsker med “KORT på Ringen” å skape et forum hvor publikum kan oppleve kortfilm som vanligvis ikke kan sees andre steder, samtidig som det gir kortfilmskapere en mulighet til å vise sine nyeste produkter.
Gratis billetter hentes i billettkassen på kino.

Se program for “Kort på Ringen” >>

Relaterte saker