Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Konsert med Cecilia Bartoli hovedbilde
søndag 
19:30

Konsert med Cecilia Bartoli

Bartoli_GZ_3

Den italienske operasangerinnen Cecilia Bartoli må sies å være vår tids mest populære og feirede operastjerne. Med sin karakteristiske stil, med stor innlevelse, sjarm og energi tar hun publikum med storm verden over.

Sist Cecilia Bartoli gjestet Oslo Konserthus i 2007 var begeistringen stor i den utsolgte salen. Da var hun akkompagnert av kammerorkestret La Scintilla. Nå i september har hun med seg kammerorkesteret I Barocchisti dirigert av sveitseren Diego Fasolis.

Cecilia Bartoli har hatt store hovedroller ved de største og viktigste operahus i hele verden, men hun har også en betydelig konsertvirksomhet ved siden av. Hun har gjort det til sin spesialitet å lete fram glemte skatter fra operaverden.

Foreløpig program til konserten:

“From Venice to St Petersburg”, Arias by Antonio Vivaldi, Hermann Raupach, Nicolò Porpora, Francesco Araia and Johann Adolf Hasse.

En konsert med Cicilia Bartoli er som en vitamininnsprøytning med nydelig opera, energi og glede, ikke gå glipp av hennes konsert i Oslo Konserthus 27. september!

Kjøp biletter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Førjulskonsert – en unik og stemningsfull konsertopplevelse.
lørdag
13:00

Førjulskonsert – en unik og stemningsfull konsertopplevelse.

Endre Koch er en av Norges fremste utøvende tapping-gitarister, og har fenget mangt et publikum på sin ferd. Tapping er en spillestil der man spille både akkorder og melodier samtidig.

Eventbilde: En magisk vandring i Schumanns fotspor med Operaorkestret
lørdag
14:00

En magisk vandring i Schumanns fotspor med Operaorkestret

Operaorkestret inviterer til en ettermiddag tilegnet Schumanns eventyrlige!

Eventbilde: Oslo Voices – Sjeleskatt
lørdag
17:00

Oslo Voices – Sjeleskatt

Til jul har Oslo Voices samlet et knippe sanger som vi håper kan ta dere inn i adventstiden med fred og fryd.