Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Konsert med Cecilia Bartoli hovedbilde
søndag 
19:30

Konsert med Cecilia Bartoli

Bartoli_GZ_3

Den italienske operasangerinnen Cecilia Bartoli må sies å være vår tids mest populære og feirede operastjerne. Med sin karakteristiske stil, med stor innlevelse, sjarm og energi tar hun publikum med storm verden over.

Sist Cecilia Bartoli gjestet Oslo Konserthus i 2007 var begeistringen stor i den utsolgte salen. Da var hun akkompagnert av kammerorkestret La Scintilla. Nå i september har hun med seg kammerorkesteret I Barocchisti dirigert av sveitseren Diego Fasolis.

Cecilia Bartoli har hatt store hovedroller ved de største og viktigste operahus i hele verden, men hun har også en betydelig konsertvirksomhet ved siden av. Hun har gjort det til sin spesialitet å lete fram glemte skatter fra operaverden.

Foreløpig program til konserten:

“From Venice to St Petersburg”, Arias by Antonio Vivaldi, Hermann Raupach, Nicolò Porpora, Francesco Araia and Johann Adolf Hasse.

En konsert med Cicilia Bartoli er som en vitamininnsprøytning med nydelig opera, energi og glede, ikke gå glipp av hennes konsert i Oslo Konserthus 27. september!

Kjøp biletter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia
onsdag
18:00

Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia

Vi skal til kjærlighetens og lidenskapens land, Italia, med Hugo Wolf.

Eventbilde: De Ubrukelige spiller på SALT
onsdag
20:30

De Ubrukelige spiller på SALT

Konserten i Naustet er den eneste sjansen du får til å se De Ubrukelige i hovedstaden i år. De som er så heldige å få anledning til å høre duoen i levende live har noe å glede seg til!

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt
onsdag
21:00

Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt

Vi rører ved selve festivalens kjernerepertoar når Lawrence Power, Nicholas Altstaedt og Quatuor Ébène spiller verk av Schubert og Schönberg. Her krysses virkelige stjernemusikere med et fantastisk program!