Arrangementet er fullført.

Konsert med Cecilia Bartoli hovedbilde
søndag 
19:30

Konsert med Cecilia Bartoli

Bartoli_GZ_3

Den italienske operasangerinnen Cecilia Bartoli må sies å være vår tids mest populære og feirede operastjerne. Med sin karakteristiske stil, med stor innlevelse, sjarm og energi tar hun publikum med storm verden over.

Sist Cecilia Bartoli gjestet Oslo Konserthus i 2007 var begeistringen stor i den utsolgte salen. Da var hun akkompagnert av kammerorkestret La Scintilla. Nå i september har hun med seg kammerorkesteret I Barocchisti dirigert av sveitseren Diego Fasolis.

Cecilia Bartoli har hatt store hovedroller ved de største og viktigste operahus i hele verden, men hun har også en betydelig konsertvirksomhet ved siden av. Hun har gjort det til sin spesialitet å lete fram glemte skatter fra operaverden.

Foreløpig program til konserten:

«From Venice to St Petersburg», Arias by Antonio Vivaldi, Hermann Raupach, Nicolò Porpora, Francesco Araia and Johann Adolf Hasse.

En konsert med Cicilia Bartoli er som en vitamininnsprøytning med nydelig opera, energi og glede, ikke gå glipp av hennes konsert i Oslo Konserthus 27. september!

Kjøp biletter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»