Arrangementet er fullført.

Konsert med Cecilia Bartoli hovedbilde
søndag 
19:30

Konsert med Cecilia Bartoli

Bartoli_GZ_3

Den italienske operasangerinnen Cecilia Bartoli må sies å være vår tids mest populære og feirede operastjerne. Med sin karakteristiske stil, med stor innlevelse, sjarm og energi tar hun publikum med storm verden over.

Sist Cecilia Bartoli gjestet Oslo Konserthus i 2007 var begeistringen stor i den utsolgte salen. Da var hun akkompagnert av kammerorkestret La Scintilla. Nå i september har hun med seg kammerorkesteret I Barocchisti dirigert av sveitseren Diego Fasolis.

Cecilia Bartoli har hatt store hovedroller ved de største og viktigste operahus i hele verden, men hun har også en betydelig konsertvirksomhet ved siden av. Hun har gjort det til sin spesialitet å lete fram glemte skatter fra operaverden.

Foreløpig program til konserten:

«From Venice to St Petersburg», Arias by Antonio Vivaldi, Hermann Raupach, Nicolò Porpora, Francesco Araia and Johann Adolf Hasse.

En konsert med Cicilia Bartoli er som en vitamininnsprøytning med nydelig opera, energi og glede, ikke gå glipp av hennes konsert i Oslo Konserthus 27. september!

Kjøp biletter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.

Eventbilde: Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble
søndag
19:00

Åtte årstider – Det Norske Blåseensemble

Barokk med groove og lidenskapelig argentinsk tango med et hint av 1700-tallet. Bli med på en musikalsk reise gjennom året i Europa og Argentina.

Eventbilde: Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival
søndag
19:00

Oslo Kammerkor på åpningen av Oslo Orgelfestival

Dette er kor slik du aldri har hørt det før- her møter urgammel dramatikk et moderne, men til tider tidløst lydbilde.