Søk i Aktiv i Oslo

Kong Haralds fødselsdag hovedbilde

Kong Haralds fødselsdag

 

Kong Haralds fødselsdag

Kong Harald V fyller år

Kong Harald ble født 21. februar 1937 på Skaugum og feirer sin 75-årsdag i 2012.  Kong Harald er sønn av kong Olav V og kronprinsesse Märtha. Han etterfulgte sin far den 17. januar 1991 og ble da den første norske konge født i Norge på over 600 år (den forrige var Olav IV Håkonson, som ble konge i 1380).

Gratuler kongen med dagen

Den 21. februar fyller Hans Majestet Kong Harald 75 år. I den anledning er det lagt ut elektronisk gratulasjonsprotokoll på Kongehuset.no. Det legges også ut gratulasjonsprotokoll på Slottet.

Alle som ønsker å gratulere Kongen, kan skrive sin hilsen i den elektroniske gratulasjonsprotokollen. Den er åpen fra klokken 09.00 til midnatt i dag.  En utskrift av protokollen med alle hilsenene vil bli forelagt Kongen.

Gå til gratulasjonsprotokollen

Gratulasjonsprotokoll på Slottet

For dem som ønsker å skrive sin hilsen i protokoll på Slottet, legges det ut gratulasjonsprotokoll for publikum. Alle som ønsker å signere protokollen kan henvende seg i Slottets hovedport i tidene:

  • 12.00 – 15.00: Publikum

Relaterte saker

Eventbilde: Sauna session på SALT i påskeferien
lørdag
00:00

Sauna session på SALT i påskeferien

På SALT har de seks saunaer plassert på kaikanten ved Oslofjorden vis a vis Operaen og Sørenga. Enkelte dager har de også konserter og eventer i badstuen.

Eventbilde: Påskeprogrammet på SNØ 2023
lørdag
10:00

Påskeprogrammet på SNØ 2023

På SNØ vil det være aktiviteter for både barn og vokse. Og ikke minst – det blir endelig mulighet til å prøve aking på SNØ!

Eventbilde: Påskeferien på Naturhistorisk museum
lørdag
10:00

Påskeferien på Naturhistorisk museum

Opplev Norges største naturhistoriske museum i ferien. Med utstillinger om alt fra livets utvikling, verdens dyr og klimaendringer har museet noe for hele familien.