Søk i Aktiv i Oslo

Koma-festivalen 2013 hovedbilde

Koma-festivalen 2013

KOMA Festivalen er en helt ny musikkfestival i Oslo unik på sitt felt, nemlig industri, noise og EBM.

Betydning:

Kulturelt og musikalsk alternativ tilbyr Kybernetisk ohm + masse * akselerasjon.

Gjennom kybernetikk skal kulturen vår lære bort homeostase. Samfunnet skal våkne opp av en koma-tilstanden og akseptere musikalske alternativer til pop- og rockmusikk. Vi skal, ved denne festivalen, konstant bevege oss med pasjon og energi til kraftfull lyd.

Ingen andre festivaler i Norge, heller ikke i Skandinavia, peiler seg inn på disse musikksjangerne så grundig som K.O.M.A.

Det blir tre herlige dager fylt med noen av de største navnene innenfor denne sjangeren. Gamle helter som Leæther Strip, Nachtmahr, Tactical Sekt, Winterkelte, Agonoize og Kiew kommer til lille Oslo for å fylle oss med pulserende rytmer og agressiv lyd. X-RX, SAM og XotoX vil fylle dansegulvet, og Kant Kino og Substaat vil vise hva vi nordmenn er gode for.

Disse og mange fler artister vil sørge for at dette blir den beste festen i manns minne. Festivalen er lagt opp sånn at man, med litt innsats, skal kunne få med seg alle 33 band i løpet av disse tre dagene. Dette syns vi er helt unikt. Under selve festivalen vil det være ulike Djs, bl.a. fra USA, fra 12:00 – 17:00 på Gamla i Oslo sentrum.

Grunnen til dette kalaset er en tysk fyr med en helt vanvittig ståpå vilje. Michael Jafnhar så seg lei av at det alltid var noen som ville mye men aldri var noen som gjorde noe. Dette førte til mye frustrasjon og tenking, som resulterte i K.O.M.A. Med seg har han Anette Bjørke, Jarle Zachrisson og mange flere gode hjelpere til å dra lasset for å få i gang tidenes kalas.

Datoen er satt til 20., 21. og 22. juni, og vil foregå på Betong. Billettprisen er 695 for vanlig tredagers pass og 795 for VIP som inkluderer t-skjorte og rabatter på kick off og pre-party.

 

Les mer og bestill billetter til Koma-festivalen her

 

Relaterte saker