Arrangementet er fullført.
Har du barn som synes matlaging er spennende? Da er Lysebus kokkeskole midt i blinken.
Sammen med vår kjøkkensjef får barna lage en 3-retters meny basert på gode, norske råvarer i sesong. Barna får utdelt forstykke og får lære om bruken av ulike kjøkkenredskaper og blir kjent med råvarene ved å ta, smake og lukte. Vi opplever at når barn får tilberede maten selv våger de å smake på mer. Målet er å gi barna bedre forståelse for hvor maten kommer fra, hvordan råvarene kan brukes – og selvfølgelig at de skal oppleve matglede.
Barna serverer til slutt egenlaget meny til de voksne, som alle spiser sammen.
Her kan du lese mer om kurset.
Aktiviteten inkluderer:
Egenlaget 3- retters meny
En enhet drikke
Opplæring i bruk av utstyr og informasjon om kjøkkenhygiene
Opplæring i kutteteknikker
Pris kr 695,- pr person – Varighet 3 timer fra kl. 11.00 – 14.00.
Pris er per barn inkludert opptil to voksne. Prisen vil være den samme uten voksen.
Det er plass til 12 barn på kurset.
Ta kontakt med booking på booking@lysebu.no eller 21511020 for påmelding.
Velkommen til en lærerik og morsom dag på Lysebu!
Hvem trenger en fryser for å lage is? Hos Engineerium kan barna lage sin egen softis førstkommende søndag. Helt gratis.
Denne søndagen tas verkstedet ut i gata utenfor Sentralen, og små og store barn inviteres til morosløyd!
Bli med på sjørøvertokt og en formiddag på fjorden i hele Norges seilskute. En hyggelig fjordtur for hele familien inkl. en buffet og pølser til barna. La barna få oppleve å være om bord på en ekte fullrigger!