Arrangementet er fullført.

Knirckefritt på Rockefeller med Admiral P, Nico D og Equicez hovedbilde
torsdag 

Knirckefritt på Rockefeller med Admiral P, Nico D og Equicez

Admiral P

Knirckefritt Artist Show Case:
Admiral P – Norges ukronede reggaekonge! Med 5 x platina på fjorårets “Snakke Litt”, platina på “Spinnvill” og allerede sertifisert gull på årets radiohit “Kallenavn” kan man trygt si at Admiral er langt fra en “one hit-wonder”. Har turnert Norge rundt sammen med bandet sitt i hele fjor, og star nå klar for å slippe sitt debutalbum til høsten.

Equicez – Årets comeback! 9 år etter debuten “State Of Emergency” står Equicez klare for å slippe oppfølgeren. Den første smakebiten “Hardcore Encore” har etter e
n måned over 100.000 treff på youtube.Ny singel og påfølgende album kommer til høsten. Se opp for et forrykende sceneshow, med en blanding av gamle og nye låter

Nico D – Med soloalbumet “Coming In From The Cold”, som kom i Mars 2012 beviste Nico at han kunne lage et helstøpt reggaealbum med internasjonal klasse over seg. Albumet har fått meget gode kritikker, både her hjemme og i utlandet. Han er og blitt lovpriset av reaggeguru David Rodigan. I høst er han aktuell på TV-programmet “Stjernekamp”, samtidig som han jobber med materiale på norsk.

Jaa9& OnklP – Duoen fra Lillehammer har en drøss av radiohits under beltet og i år er det faktisk 10 år siden Tungtvann lot dem platedebutere på “Stikk Av Scena”. Singelen “Uten Grunn” er i rotasjon på radio og veteranene jobber med nytt studioalbum som kommer til høsten. Har og to sesonger som programledere på NRK P3 bak seg med sitt eget konsept “Røyking Dreper”.

Herreløse – Raptrio fra Oslo som er aktuelle med singelen “Dårlige Vaner” med OnklP. Etter mange års hard jobbing har Herreløse endelig fått litt radio-rotasjon og nasjonalmedieomtale. Album kommer i høst.

Sisi – Sisi har hatt mange jern i ilden i 2012. Hun debuterte som soloartist på by:larm i februar, og har siden hatt flere spillejobber rundt om i Norge med bandet sitt. Da Cubus skulle velge musikk til årets reklamekampanje falt valget på Sisi´s “Stay” som kom ut i 2011. Er i likhet med Nico D aktuell på TV-programmet “Stjernekamp” i høst.

Kjøp billetter >>

Relaterte saker

Eventbilde: Stage Dolls + Return
fredag
20:00

Stage Dolls + Return

Stage Dolls og Return – to giganter i norsk rockehistorie som har levert et hav av hits – inviterer til førjulsfest.

Eventbilde: PUST: Julero
søndag
20:00

PUST: Julero

En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, hvor de seks ulike stemmene i gruppa skaper en magisk, mektig og leken samklang.

Eventbilde: Adam Douglas – «An American holiday»
søndag
20:00

Adam Douglas – «An American holiday»

Folkekjære Adam Douglas har for fjerde år på rad gleden av å ønske velkommen til publikums suksessen «An American Holiday», en stemningsfull og storslått julekonsert hvor han gjør tidløse jule klassikere til sine egne.