Lær deg alt om kjøtt i matlaging
Kokkene ved Kulinarisk Akademi har finpolert sine beste oppskrifter til kjøttskolen, og her får du førstehånds erfaring med teknikker, behandling av råvarene, temperaturer og hvordan du kan trylle frem de lekreste retter slik at du kan imponere dine kjære med dine kokekunster.
Kursavgiften dekker følgende:
• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset
Pris: 1850,-
Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!
På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblende kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.
Hva er det som skiller en syrah fra en shiraz? Denne kraftige, krydrete og syrefriske druen, som passer perfekt til sesongens vilt.