Søk i Aktiv i Oslo

Kjøttskolen – matkurs hovedbilde

Kjøttskolen – matkurs

Kjøttskolen – matkurs på Kulinarisk Akademi

Lær deg alt om kjøtt i matlaging

Kokkene ved Kulinarisk Akademi har finpolert sine beste oppskrifter til kjøttskolen, og her får du førstehånds erfaring med teknikker, behandling av råvarene, temperaturer og hvordan du kan trylle frem de lekreste retter slik at du kan imponere dine kjære med dine kokekunster.

Kursavgiften dekker følgende:
 
• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset

Pris: 1850,-

Les mer om matkurset Kjøttskolen >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
torsdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!

Eventbilde: Boblende middag / lunsj
torsdag
17:00

Boblende middag / lunsj

På dette kurset får du både lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon. Til boblende kommer også passende retter, noe blir servert av kokkene og noe lager man selv.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Syrah/Shiraz
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Syrah/Shiraz

Hva er det som skiller en syrah fra en shiraz? Denne kraftige, krydrete og syrefriske druen, som passer perfekt til sesongens vilt.