Arrangementet er fullført.

Kjenn din by-vandring: Gatelangs med presten hovedbilde
tirsdag 
18:00

Kjenn din by-vandring: Gatelangs med presten

ntso

Kjenn din by-vandring: Gatelangs med presten

Vi feirer Grunnlovens 200års-jubileum i år, men en grunnlov for hvem? Frihet, likhet og brorskap føles ikke like relevant for alle i dagens bysamfunn. Noen faller utenfor.

Til Kirkens Bymisjon og Tøyenkirken søker mange tilflukt som mangler grunnleggende livsbetingelser som arbeid, mat og et sted å sove. På Grønland i Oslo viser Bymisjonen ekte medmenneskelighet i sitt arbeid med vanskeligstilte. Bli med gateprest Carl Petter Opsahl på en rundtur fra Grønlands torg via Vaterland, til Tøyenkirken i Herslebs gate. Se byen med hans øyne!

Vandringen avsluttes med omvisning og et musikalsk innslag inne i kirken.

Hva: Byvandring
Møtested: Grønlands torg ved T-banen
Når: Tirsdag 13. mai kl. 18

Vandringen er gratis!


Smalgangen 45
0188 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten
mandag
19:30

Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten

Pjotr I. Tjajkovskijs nydelige musikk, medrivende dans, en eventyrlig handling samt fantastiske kostymer og scenografi venter tilskuerne og gjør denne oppførelse til en fasinerende opplevelse.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»