Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

KitFai – releasekonsert hovedbilde
torsdag 
19:00
John Dee

KitFai – releasekonsert

KitFai er et rockeband fra Oslo. Nå er de straks aktuelle med sitt andre album og konsert på John Dee. Support: Minnie-Oh.

KitFai stiller med gitarer, trommer og hele pakka, men lander trygt på den melodiøse siden av sjangeren. De store lydbildene, de forløsende refrengene og de melankolske undertonene henter tydelige referanser fra dagens pop.

Oslo-bandet er aktuelle med tre av totalt fire nye singler med tilhørende videoer. Både den hardtslående upbeat-låta «Looking for the Sun» og den roligere duetten «Still» har blitt spilt på landsdekkende radio.

Det kommende albumet, Ways Of Letting Go, bygger videre på fundamentet fra tidligere utgivelser, men bandet fremstår nå som mer raffinerte, organiske og direkte.

John Dee
Dørene åpnes kl. 19.00
Aldersgrense: 18 år leg.

Relaterte saker

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.