Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kingwing vs. Nasjonalballetten hovedbilde
torsdag 

Kingwing vs. Nasjonalballetten

Kingwings vs. Nasjonalballetten – Bboys og ballerinaer på Operaen

Bboys og ballerinaer

Breaking møter ballett når kingWings Crew og Nasjonalballetten inntar Hovedscenen i Operaen. Det blir headspins og piruetter, battling og Beethoven, akrobatikk og tåspiss. Men ikke bare det. I tillegg til spektakulære triks og trinn byr vi på nyskapt materiale signert koreografen Patrick king, og juveler fra det moderne og klassiske danserepertoaret.

KingWings Crew er kjent fra Norske Talenter 2011 og stiller med noen av Norges råeste breakere. Sammen med dem danser åtte av Nasjonalballettens stjerner, deriblant Stine Østvold, Maiko Nishino, Yolanda Correa og Danny Tidwell. Det slo gnister da de alle møttes under Olympiatoppens OL-samling høsten 2011. Nå byr de på en atletisk danseaften av de sjeldne.

Koreografi: Marius Petipa, Paul Lightfoot og Sol León med flere
Ny koreografi /iscenesettelse: Patrick king
Dansere fra Nasjonalballetten: Yolanda Correa, Philip Currel, Gakuro Matsui , Maiko Nishino, Aarne Kristian Ruutu, Christine Thomassen, Danny Tidwell og Stine Østvold.
og dansere fra KingWings Crew

Premiere 21. juni 2012
Spilles også 22., 23. og 24. juni
Varighet Ca 1 time og 15 minutter

Les mer om forestillingen og bestill billetter på Operaen >>

Relaterte saker

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.

Eventbilde: Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli
lørdag
21:00

Tropenatt: Klubb & DJ hver lørdag i juli

Dans deg inn i julis tropenetter på Brød & Sirkus. Ett av få utesteder og klubber som holder åpent gjennom sommeren, og hver lørdag vil de sørge for en deilig klubbsommer!