Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

KILROY live 2012 hovedbilde
torsdag 

KILROY live 2012

KILROY live 2012

KILROY arrangerer egen utdanningsmesse for ungdom som drømmer om å studere i utlandet. Inngang er gratis.

KILROY har invitert utenlandske læresteder og partnere til KILROY live 2012. Sammen med studieveiledere fra KILROY education, vil lærestedene guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet. Du får også muligheten til å møte eksperter på internship og sportsstipend i USA.

Denne dagen kan være første skritt på veien til et begivenhetsrikt studieopphold eller et lærerrikt internship i utlandet. 

Økonomi i USA, reiseliv i Australia, mediefag i England – mulightene er uendelige. 

I løpet av eventet vil det også bli holdt inspirerende foredrag av tidligere utenlandsstudenter, som vil fortelle om hva deres utenlandsopphold har betydd for deres liv i ettertid, både personlig og karrieremessig.

Inngang: Gratis

Relaterte saker

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.