Søk i Aktiv i Oslo

KILROY live 2012 hovedbilde

KILROY live 2012

KILROY live 2012

KILROY arrangerer egen utdanningsmesse for ungdom som drømmer om å studere i utlandet. Inngang er gratis.

KILROY har invitert utenlandske læresteder og partnere til KILROY live 2012. Sammen med studieveiledere fra KILROY education, vil lærestedene guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet. Du får også muligheten til å møte eksperter på internship og sportsstipend i USA.

Denne dagen kan være første skritt på veien til et begivenhetsrikt studieopphold eller et lærerrikt internship i utlandet. 

Økonomi i USA, reiseliv i Australia, mediefag i England – mulightene er uendelige. 

I løpet av eventet vil det også bli holdt inspirerende foredrag av tidligere utenlandsstudenter, som vil fortelle om hva deres utenlandsopphold har betydd for deres liv i ettertid, både personlig og karrieremessig.

Inngang: Gratis

Relaterte saker

Eventbilde: Kafésynk Academy for ungdom – GRATIS workshops!
fredag
16:30

Kafésynk Academy for ungdom – GRATIS workshops!

Er du mellom 14 år og 23 år? Interessert i dans, spiller du et instrument og vil lære tango, musikkproduksjon i studio eller seminar i rollen som produsent?

Eventbilde: Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT
fredag
19:00

Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært om noen oversatte Friends til norsk og det var en improforestilling? Could this BE anymore fun? Det kan du finne ut nå!

Eventbilde: Open Stage Karaoke – hver fredag og lørdag!
fredag
21:00

Open Stage Karaoke – hver fredag og lørdag!

Ta med vennegjengen eller kollegaer på karaoke! Her er det ‘open stage’, som betyr at scenen er din og at det bare er å fatte mikrofonen – og karaoken er helt gratis!