Søk i Aktiv i Oslo

Kids Expo hovedbilde

Kids Expo

ntso

Velkommen til Norges første og største aktivitets- og opplevelsesmesse for barn og barnefamilier!

Vi i NorgesExpo har gleden av å lansere et helt nytt messekonsept i Norge – Kids Expo! Dette er en aktivitets- og opplevelsesmesse for barn og barnefamilier. Kids Expo blir avholdt i Hall C på Norges Varemesse 1.-3. November.

Hovedtanken bak Kids Expo er at barn (og voksne) skal leke, bygge, oppleve, lære og være i aktivitet på bort i mot 8 000 kvm. De skal ha det moro og de skal få brukt seg selv.

LEGO er hovedsamarbeidspartner på Kids Expo. Og på LEGOs nesten 1 000 m2 store aktivitetsområde kan barn og voksne bygge LEGO og få dette utstilt på byggepodiet, se på unike LEGObyggverk fra Brikkelauget, sitte i en full size Ferrari Formel 1-bil bygd av LEGO eller se LEGO-filmer i LEGOs egen kino. I tillegg kan man delta i ulike konkurranser.

Får du lyst til å kjøpe LEGO eller andre leketøy, eller se demonstrasjoner av ulike leketøy kan du gjøre dette i BRIOs 500 m2 store messebutikk, eller du kan stikke innom Sprells 250 m2 kombinerte aktivitetsområde og messebutikk for klassiske og pedagogiske leker.

Vi har en egen Kids Expo-scene innerst i hall C på Norges Varemesse. Her gjør Finlands store ungpikeidol Isac Elliot en minikonsert fredag 1. November kl. 17.00. Etter konserten signerer han plater, plakater m.m. hos Platekompaniet. Det finnes i tillegg en egen stand for Isac Elliot-merchandise på Kids Expo samme dag.
Sval, vinneren av MGP Jr. 2011, opptrer på samme scene lørdag 2. og søndag 3. november. PK, kjent fra NRK Supers ’Barn ingen adgang’ og Inspiria Science Center holder Science Show lørdag og søndag. I tillegg vil skuespillere fra Mormor og de åtte ungene-filmen fremføre sanger fra filmen, Knerten & Karoline vil opptre og Teenage Mutant Ninja Turtles vil gjøre show derfra i løpet av helgen.

Vi skal også, i samarbeid med Leketøysbransjens Fellesråd, dele ut prisen for Årets Leke der lørdag 2. november.

Donald Duck & Co og Julia er også på Kids Expo. Donald med et 350 m2 stor aktivitetsstand, Julia med et stooort jenterom med ulike aktiviteter.
På Kids Expo vil Norges eneste Donald Duck-tegner, Arild Midthun, hedre to unge norske Donaldtegnertalenter lørdag 2. november.

Inspiria Science Center og Superland fra Østfold kommer på besøk med et finfint aktivitetsområde – bl.a. med et Hoppeslott, Bowlingbane og mange vitenskapelige aktiviteter for barn.

Forskerfabrikken i samarbeid med Tekna stiller med et eget forskerområde for barn. Her kan dere bl.a. se en kjempeøgle fra prehistorisk tid i full størrelse, samt gjør ulike forskningseksperimenter.

For de som liker rosa veldig godt så har vi et eget Barbieområde. Her kan dere se den nye Barbiefilmen ’Barbie og søstrene hennes i et ponnieventyr’ i en egen Barbiekino og møte den norske Barbie i levende live.

Kjente norske barnefigurer som Knerten, Mormor og de åtte ungene og Gråtass stiller med egen aktivitetstander.

Aktiviteter for barn har et område med, ja, aktiviteter for barn hvor de også samler inn penger til kreftsaken.

For de som liker sparkesykler så har vi et eget Razor-sparkesykkelområde. Her vil det bli show med proffe sparkesykkelutøvere og konkurranser hvor man kan vinne en Razor sparkesykkel.

Fovea er offisiell Kids Expo-fotograf. På deres stand vil flere av artistene og figurene kunne avbildes sammen med publikum.

Høstbarn/Bambino, Barnehuset, Portland Sko og Til Bords stiller med egne messebutikker.

Konferansier for Kids Expo er Johanna Grønneberg Mesa. Hun gir ut boken ‘Etter Fødselen – det alle glemte å si’ (Cappelen Damm) 4. november. Den får man kjøpt på Kids Expo. Det er mulig å møte Johanna på TLCs stand og få signert boka lørdag og søndag. Hennes nye serie ’Prosjekt Mamma’ starter opp på TLC 17. november.

Kort fortalt – KidsExpo er en altomfattende barnemesse med LEGO og andre spennende innholdsleverandører og utstillere for hele barnefamilien.


Messeveien 8
2004 Lillestrøm

Relaterte saker