Arrangementet er fullført.

Karl Heldal: «Lek i sorte lommer» hovedbilde
onsdag 
20:00

Karl Heldal: «Lek i sorte lommer»

ntso

Karl Heldal er utdannet arkitekt, ved siden av å være viseartist og lyriker, med lang fartstid som låtskriver innenfor sjangeren visekunst og med egne tekster på norsk. Han platedebuterte med “Hvis en drøm kan kjæles med” i 2006, etter å ha vunnet NRK P1s demokonkurranse med ”Åh! Var jeg fri” i 2003. Høsten 2010 kom oppfølgeren ”Naken med klærne på”. Hans eksistensielle tekster drives fram av lengselen etter livslyst, lek, kreativitet, og undring, – fargelagt av hans poetiske tonespråk. For ivrige radiolyttere til P1 og P1+ har han blitt presentert med bl.a. «Lek i sorte lommer», som også er tittelen på konserten.

Han trives blant nordiske visevenner, og har samarbeidet med noen av Nordens fremste viseartister, noe som har ført til deltakelse på flere visefestivaler i våre naboland.

Med seg har han sin datter, Emilie Heldal Lidsheim (vokal, fiolin og bratsj), samt musikerne Åsmund Reistad (vokal, kontrabass, gitar, mandola) og Tore Flatjord (perkusjon, trommer).
Ideen med konserten er å sette sammen et repertoar av egenskrevne låter, samt noen låter som er signert Emilie og Åsmund. Bakgrunnen til medmusikantene er bred, med røtter i jazz, viser, klassisk, og folkemusikk (både norsk, asiatisk og afrikansk). Med denne sammensetningen forventes et fargerikt og mangfoldig uttrykk som både berører og overrasker.

Se for øvrig hjemmeside: www.karlheldal.no

Ordinær: 170,-
Student: 120,-
Billetter kan kjøpes her:
https://teaterkjellern.hoopla.no/sales/1883720955/

Relaterte saker

Eventbilde: Marion Ravn til Vulkan Arena
torsdag
20:00

Marion Ravn til Vulkan Arena

Opplev en akustisk intimkonsert med Marion Ravn når hun i mai står på scenen i Vulkan Arena.

Eventbilde: Det Betales – Best of Beatles
lørdag

Det Betales – Best of Beatles

Det Betales har blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til Verdens beste Beatles tribute band. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med.

Eventbilde: Bob Dylan fyller 80 år!
mandag
18:00

Bob Dylan fyller 80 år!

Denne kvelden hedrer flere kjente norske artister legenden Bob Dylan som fyller 80 år. Kapasitet til maks 200 personer.