Arrangementet er fullført.

Karl Heldal: «Lek i sorte lommer» hovedbilde
onsdag 
20:00

Karl Heldal: «Lek i sorte lommer»

ntso

Karl Heldal er utdannet arkitekt, ved siden av å være viseartist og lyriker, med lang fartstid som låtskriver innenfor sjangeren visekunst og med egne tekster på norsk. Han platedebuterte med “Hvis en drøm kan kjæles med” i 2006, etter å ha vunnet NRK P1s demokonkurranse med ”Åh! Var jeg fri” i 2003. Høsten 2010 kom oppfølgeren ”Naken med klærne på”. Hans eksistensielle tekster drives fram av lengselen etter livslyst, lek, kreativitet, og undring, – fargelagt av hans poetiske tonespråk. For ivrige radiolyttere til P1 og P1+ har han blitt presentert med bl.a. «Lek i sorte lommer», som også er tittelen på konserten.

Han trives blant nordiske visevenner, og har samarbeidet med noen av Nordens fremste viseartister, noe som har ført til deltakelse på flere visefestivaler i våre naboland.

Med seg har han sin datter, Emilie Heldal Lidsheim (vokal, fiolin og bratsj), samt musikerne Åsmund Reistad (vokal, kontrabass, gitar, mandola) og Tore Flatjord (perkusjon, trommer).
Ideen med konserten er å sette sammen et repertoar av egenskrevne låter, samt noen låter som er signert Emilie og Åsmund. Bakgrunnen til medmusikantene er bred, med røtter i jazz, viser, klassisk, og folkemusikk (både norsk, asiatisk og afrikansk). Med denne sammensetningen forventes et fargerikt og mangfoldig uttrykk som både berører og overrasker.

Se for øvrig hjemmeside: www.karlheldal.no

Ordinær: 170,-
Student: 120,-
Billetter kan kjøpes her:
https://teaterkjellern.hoopla.no/sales/1883720955/

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Operafest for alle
fredag
19:00

Operafest for alle

Her byr de på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis.

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.