Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Karl Heldal: “Lek i sorte lommer” hovedbilde
onsdag 
20:00

Karl Heldal: “Lek i sorte lommer”

ntso

Karl Heldal er utdannet arkitekt, ved siden av å være viseartist og lyriker, med lang fartstid som låtskriver innenfor sjangeren visekunst og med egne tekster på norsk. Han platedebuterte med “Hvis en drøm kan kjæles med” i 2006, etter å ha vunnet NRK P1s demokonkurranse med ”Åh! Var jeg fri” i 2003. Høsten 2010 kom oppfølgeren ”Naken med klærne på”. Hans eksistensielle tekster drives fram av lengselen etter livslyst, lek, kreativitet, og undring, – fargelagt av hans poetiske tonespråk. For ivrige radiolyttere til P1 og P1+ har han blitt presentert med bl.a. «Lek i sorte lommer», som også er tittelen på konserten.

Han trives blant nordiske visevenner, og har samarbeidet med noen av Nordens fremste viseartister, noe som har ført til deltakelse på flere visefestivaler i våre naboland.

Med seg har han sin datter, Emilie Heldal Lidsheim (vokal, fiolin og bratsj), samt musikerne Åsmund Reistad (vokal, kontrabass, gitar, mandola) og Tore Flatjord (perkusjon, trommer).
Ideen med konserten er å sette sammen et repertoar av egenskrevne låter, samt noen låter som er signert Emilie og Åsmund. Bakgrunnen til medmusikantene er bred, med røtter i jazz, viser, klassisk, og folkemusikk (både norsk, asiatisk og afrikansk). Med denne sammensetningen forventes et fargerikt og mangfoldig uttrykk som både berører og overrasker.

Se for øvrig hjemmeside: www.karlheldal.no

Ordinær: 170,-
Student: 120,-
Billetter kan kjøpes her:
https://teaterkjellern.hoopla.no/sales/1883720955/

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia
onsdag
18:00

Oslo Kammermusikkfestival: Wolf til Italia

Vi skal til kjærlighetens og lidenskapens land, Italia, med Hugo Wolf.

Eventbilde: De Ubrukelige spiller på SALT
onsdag
20:30

De Ubrukelige spiller på SALT

Konserten i Naustet er den eneste sjansen du får til å se De Ubrukelige i hovedstaden i år. De som er så heldige å få anledning til å høre duoen i levende live har noe å glede seg til!

Eventbilde: Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt
onsdag
21:00

Oslo Kammermusikkfestival: Den høye, lyse natt

Vi rører ved selve festivalens kjernerepertoar når Lawrence Power, Nicholas Altstaedt og Quatuor Ébène spiller verk av Schubert og Schönberg. Her krysses virkelige stjernemusikere med et fantastisk program!