Arrangementet er fullført.

Karl Heldal: «Lek i sorte lommer» hovedbilde
onsdag 
20:00

Karl Heldal: «Lek i sorte lommer»

ntso

Karl Heldal er utdannet arkitekt, ved siden av å være viseartist og lyriker, med lang fartstid som låtskriver innenfor sjangeren visekunst og med egne tekster på norsk. Han platedebuterte med “Hvis en drøm kan kjæles med” i 2006, etter å ha vunnet NRK P1s demokonkurranse med ”Åh! Var jeg fri” i 2003. Høsten 2010 kom oppfølgeren ”Naken med klærne på”. Hans eksistensielle tekster drives fram av lengselen etter livslyst, lek, kreativitet, og undring, – fargelagt av hans poetiske tonespråk. For ivrige radiolyttere til P1 og P1+ har han blitt presentert med bl.a. «Lek i sorte lommer», som også er tittelen på konserten.

Han trives blant nordiske visevenner, og har samarbeidet med noen av Nordens fremste viseartister, noe som har ført til deltakelse på flere visefestivaler i våre naboland.

Med seg har han sin datter, Emilie Heldal Lidsheim (vokal, fiolin og bratsj), samt musikerne Åsmund Reistad (vokal, kontrabass, gitar, mandola) og Tore Flatjord (perkusjon, trommer).
Ideen med konserten er å sette sammen et repertoar av egenskrevne låter, samt noen låter som er signert Emilie og Åsmund. Bakgrunnen til medmusikantene er bred, med røtter i jazz, viser, klassisk, og folkemusikk (både norsk, asiatisk og afrikansk). Med denne sammensetningen forventes et fargerikt og mangfoldig uttrykk som både berører og overrasker.

Se for øvrig hjemmeside: www.karlheldal.no

Ordinær: 170,-
Student: 120,-
Billetter kan kjøpes her:
https://teaterkjellern.hoopla.no/sales/1883720955/

Relaterte saker

Eventbilde: Eivind Aarset – Slippkonsert
onsdag
20:00

Eivind Aarset – Slippkonsert

Eivind Aarset har greid det mesterstykket å skape sin helt egne og umiskjennelige identitet. Denne kvelden holder han slippkonsert på Parkteatret!

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».