Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Karl Heldal: “Lek i sorte lommer” hovedbilde
onsdag 
20:00

Karl Heldal: “Lek i sorte lommer”

ntso

Karl Heldal er utdannet arkitekt, ved siden av å være viseartist og lyriker, med lang fartstid som låtskriver innenfor sjangeren visekunst og med egne tekster på norsk. Han platedebuterte med “Hvis en drøm kan kjæles med” i 2006, etter å ha vunnet NRK P1s demokonkurranse med ”Åh! Var jeg fri” i 2003. Høsten 2010 kom oppfølgeren ”Naken med klærne på”. Hans eksistensielle tekster drives fram av lengselen etter livslyst, lek, kreativitet, og undring, – fargelagt av hans poetiske tonespråk. For ivrige radiolyttere til P1 og P1+ har han blitt presentert med bl.a. «Lek i sorte lommer», som også er tittelen på konserten.

Han trives blant nordiske visevenner, og har samarbeidet med noen av Nordens fremste viseartister, noe som har ført til deltakelse på flere visefestivaler i våre naboland.

Med seg har han sin datter, Emilie Heldal Lidsheim (vokal, fiolin og bratsj), samt musikerne Åsmund Reistad (vokal, kontrabass, gitar, mandola) og Tore Flatjord (perkusjon, trommer).
Ideen med konserten er å sette sammen et repertoar av egenskrevne låter, samt noen låter som er signert Emilie og Åsmund. Bakgrunnen til medmusikantene er bred, med røtter i jazz, viser, klassisk, og folkemusikk (både norsk, asiatisk og afrikansk). Med denne sammensetningen forventes et fargerikt og mangfoldig uttrykk som både berører og overrasker.

Se for øvrig hjemmeside: www.karlheldal.no

Ordinær: 170,-
Student: 120,-
Billetter kan kjøpes her:
https://teaterkjellern.hoopla.no/sales/1883720955/

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Moonica Mac
tirsdag
00:00

Opplev Moonica Mac

Med tekstlinjer som er like treffsikre som poetiske og en stemme som ofte beskrives som utenomjordisk, har Moonica Mac fått millioner av streams på Spotify, men å se henne live er likevel noe helt spesielt.

Eventbilde: Live Tuesdays på Grønland Boulebar
tirsdag
19:00

Live Tuesdays på Grønland Boulebar

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: 50 Cent – The Final Lap Tour
onsdag
19:20

50 Cent – The Final Lap Tour

Få med deg den sjeldne muligheten til å oppleve to raplegender på én kveld når 50 Cent tar med seg Busta Rhymes til Oslo Spektrum 4. oktober!