Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kampenjazz: Samkjørt hovedbilde
søndag 
20:00

Kampenjazz: Samkjørt

samkjort

Kampenjazz: Samkjort

Julia Witek, Ingeborg Marie Mohn, Emilie Christensen: vokal med mer, Harald Lassen: tenorsaksofon, Tore Flatjord: trommer

Musikk til å le av. Ikke fordi musikken er komisk, men fordi du blir i et forferdelig godt humør av den!

Navnet til denne unge vokaltrioen med to unge menn attåt, skal så vidt vi skjønner uttales som en ung østlending som ikke kan uttale «kj»-lyden ville ha uttalt «Samkjørt». I en periode kalte bandet seg derfor Sam’s Shirt. Det er virkelig en samkjørt kvintett vi møter. Selv kaller de seg et Oslobasert hyggeband. Gjerne det, men det er også så mye mer.

Først og fremst en vidunderlig musikalitet og en fantastisk humor, «jeg har aldri sett elg», «føkk lunsj». Alle tekster på norsk, med det rytmiske rimet «jeg gidder ikke bruke penger på en kjed’lig lunsj-date, men ti øl og taxi hjem er helt straight». Det er så flott!

Men ikke la deg lure av den uhøytidelige tonen. Dette er seriøs musikk. Men vakkert og humørfylt er det også.

Inngang: 150/100

Billetter kan kjøpes i døra, eller på https://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

 

Relaterte saker

Eventbilde: Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!
fredag
18:00

Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!

Juleballetten over alle! Ingen jul uten: Nøtteknekkeren er tilbake på Hovedscenen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!

Eventbilde: Jul med Franska Trion
fredag
20:00

Jul med Franska Trion

I fjor feiret Franska Trion sitt 20-årsjubileum, og leverte en fantastisk konsert på et fullstappet John Dee. Nå kommer de tilbake for å starte desember med en forrykende konsert!

Eventbilde: Elias & Veronica Akselsen
fredag
20:00

Elias & Veronica Akselsen

Tradisjonen tro blir det førjulskonsert med Elias Akselsen her på Riksscenen. Det er tredje året på rad han står på scenen, og i år tar han med seg dattera si Veronica Akselsen.