Arrangementet er fullført.

Kampenjazz: Samkjørt hovedbilde
søndag 
20:00

Kampenjazz: Samkjørt

samkjort

Kampenjazz: Samkjort

Julia Witek, Ingeborg Marie Mohn, Emilie Christensen: vokal med mer, Harald Lassen: tenorsaksofon, Tore Flatjord: trommer

Musikk til å le av. Ikke fordi musikken er komisk, men fordi du blir i et forferdelig godt humør av den!

Navnet til denne unge vokaltrioen med to unge menn attåt, skal så vidt vi skjønner uttales som en ung østlending som ikke kan uttale «kj»-lyden ville ha uttalt «Samkjørt». I en periode kalte bandet seg derfor Sam’s Shirt. Det er virkelig en samkjørt kvintett vi møter. Selv kaller de seg et Oslobasert hyggeband. Gjerne det, men det er også så mye mer.

Først og fremst en vidunderlig musikalitet og en fantastisk humor, «jeg har aldri sett elg», «føkk lunsj». Alle tekster på norsk, med det rytmiske rimet «jeg gidder ikke bruke penger på en kjed’lig lunsj-date, men ti øl og taxi hjem er helt straight». Det er så flott!

Men ikke la deg lure av den uhøytidelige tonen. Dette er seriøs musikk. Men vakkert og humørfylt er det også.

Inngang: 150/100

Billetter kan kjøpes i døra, eller på https://event.stolz.no/EODefault.aspx?ThemeId=184

 

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Filharmoniske Kor 100 år
lørdag
18:00

Oslo Filharmoniske Kor 100 år

Oslo Filharmoniske Kor feirer sitt hundreårsjubileum med en storslått festkonsert, med Oslo-Filharmonien, dirigentene Cathrine Winnes og Øystein Fevang, og konferansier Ingrid Bjørnov.

Eventbilde: Mimi Webb til Parkteatret
søndag
19:00

Mimi Webb til Parkteatret

Hitmaskin og stjerne in the making – denne dama fra UK har du garantert hørt på radio de siste månedene, enten med hiten «Good Without» eller nydelige «Dumb Love».

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»