Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kajander på Parkteatret hovedbilde
torsdag 
20:00
Parkteatret

Kajander på Parkteatret

Kajander fikk en pangstart på karrieren med debutsingelen «E du den du vil vær?» i 2016. Låta ga artisten tittelen Ukas Urørt på P3 og ble senere listet på kanalen. Det hele skjedde bare måneder etter at Bendik Kajander og kompisene utviklet idéen til prosjektet hjemme i låven i eksotiske Lofoten.Sommeren 2016 spilte Kajander på festivaler over hele Norge, før han signerte med Universal samme høst. Oppfølgersingelen «Når e du klar?» ble sluppet i november, og artisten ble igjen listet på P3. 2017 startet med en A-liste på P1 for låta, som også var soundtrack til «Bloggerne» på TV2.

I starten av 2017 imponerte Kajander på bransjefestivalene by:Larm og Trondheim Calling, før «E du som du va?» ble sluppet i mai. Låta la grunnlaget for en fantastisk turnésommer for Kajander. Høydepunktet var VG-lista på hjemmebane i Leknes i juli, og Parkenfestivalen i Bodø.

Kajanders nyeste singel «Naken» er både mørkere og mer urban enn hans tidligere utgivelser. Singelen markerer et stilskifte for artisten, og det ventes en rekke nye låter i tiden som kommer.

facebook.com/kajandermusikk

Billetter kr. 200,- + avg.
Foto: Jonathan Vivaas Kise

Relaterte saker