Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Juleverksted på Bymuseet i Frognerparken hovedbilde
torsdag 

Juleverksted på Bymuseet i Frognerparken

Pike med gran ca 1930 Foto Esther Langberg Oslo Museum 200dpi
Foto: Ester Langberg/Oslo Museum

Førjul på Frogner

Oslo Museum inviterer til juleverksted på Bymuseet i Frognerparken med ekte julestemning. Besøkende får flette kurver, snekre julepresanger og lage tinnsoldater. Det blir julemusikk og tenning av julegranen i Frognerparken.

Har du glemt hvordan en julekurv skal flettes? På museet tas gamle tradisjoner opp igjen og besøkende kan lære glemte kunster slik at juletreet igjen ser ut som før i tiden. Besøkende får også male kongler, rulle lys og lage julepynt.

Oslo Museum lover at det også blir aktiviteter for gutta, med snekring av julepresanger, knytting av halmfigurer. Det skal også lages skikkelige tinnsoldater og det blir vist oslofilmer fra gamle dager.

– Førjul på Frogner skal være en motvekt til de kommersielle markedene i byen.  Vi ønsker at publikum skal få en avdempet og hyggelig stund i en hektisk julestrid, sier formidlingsansvarlig ved Bymuseet Linken Apall-Olsen i en pressemelding.

Gratis inngang!

Se flere førjulsarrangementer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: Klesbyttedag x Festival // Sentralen
torsdag
12:00

Klesbyttedag x Festival // Sentralen

Hva er vel bedre enn en klesbyttedag hvor temaet er festival og sommer? Bytt til deg nye, freshe klær til festivalsommeren og bli samtidig kvitt plagg du ikke bruker.