Arrangementet er fullført.

Juleverksted på Bymuseet i Frognerparken hovedbilde
torsdag 

Juleverksted på Bymuseet i Frognerparken

Pike med gran ca 1930 Foto Esther Langberg Oslo Museum 200dpi
Foto: Ester Langberg/Oslo Museum

Førjul på Frogner

Oslo Museum inviterer til juleverksted på Bymuseet i Frognerparken med ekte julestemning. Besøkende får flette kurver, snekre julepresanger og lage tinnsoldater. Det blir julemusikk og tenning av julegranen i Frognerparken.

Har du glemt hvordan en julekurv skal flettes? På museet tas gamle tradisjoner opp igjen og besøkende kan lære glemte kunster slik at juletreet igjen ser ut som før i tiden. Besøkende får også male kongler, rulle lys og lage julepynt.

Oslo Museum lover at det også blir aktiviteter for gutta, med snekring av julepresanger, knytting av halmfigurer. Det skal også lages skikkelige tinnsoldater og det blir vist oslofilmer fra gamle dager.

– Førjul på Frogner skal være en motvekt til de kommersielle markedene i byen.  Vi ønsker at publikum skal få en avdempet og hyggelig stund i en hektisk julestrid, sier formidlingsansvarlig ved Bymuseet Linken Apall-Olsen i en pressemelding.

Gratis inngang!

Se flere førjulsarrangementer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Naturhistorisk juleverksted
søndag
10:00

Naturhistorisk juleverksted

Ta en naturhistorisk avstikker fra julestresset! Vi kan blant annet by på et unikt juleverksted hver søndag i desember før jul, julepyntet museumsbutikk og julegrøt i kafeen.

Eventbilde: Juleverksted i Vigelandmuseet
søndag
12:00

Juleverksted i Vigelandmuseet

I leireverkstedet kan du gå i Vigelands fotspor og prøve deg som kunstner. I juleverkstedet kan du blant annet male gipsfigurer, lage julekort og nisser.

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag