Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julelatter 2014 hovedbilde
fredag 

Julelatter 2014

Skjermbilde 2014-11-16 kl. 16.06.07

Latter på Aker Brygge – Julelatter 2014

Tradisjonen tro så er det nå klart for «Julelatter» på Latter, Aker Brygge. Denne gangen er det evigunge Jonna Støme som har gått sammen to av de mest spennende, nye komikerne i landet for lage årets førjulsunderholdning i hovedstaden.

Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland (ja, han er sønn av sin mor)  har bakgrunn fra standup- og improteater-miljøet i Bergen, og begynner nå å vekke betydelig interesse. Disse to guttene har bl.a. fått sitt eget radioprogram, «Lunsjkake», på NRK P3.

Jonna Støme, som har amerikanske aner, kjennetegnes for sin selvsikre, energiske standup, ofte basert på hverdagslige observasjoner. I 2010 ble han bl.a. nominert til Komiprisen for «Årets Beste Standup-artist» med sin første solo-forestilling «Fargerikt Faenskap».

Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland er en kreativ og sydende duo, som ikke kjenner noen grenser, så lenge det er morsomt. Når disse tre nå settes sammen til en show-trio, så bør man kunne forvente noe for enhver smak – her blir det klassisk standup, musikalske innslag og mange overraskelser.

Og skulle du være bekymret for å ikke komme i riktig julestemning? Fortvil ikke – i denne forestillingen er det mange gullkorn som du kan henge i julegrana i god tid før nissen kommer!

Her kan du se hele spilleplanen.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Botanisk Hage
søndag
13:00

Omvisning i Botanisk Hage

Guidene gir deg en innføring i hva Botanisk hage er, dens avdelinger og hagens historie. Arrangementet er gratis!

Eventbilde: Urban Circus – et familieshow
søndag
14:00

Urban Circus – et familieshow

Et familieshow for små og store du neppe har sett maken til. Her møter du sirkusartister med triks og ferdigheter som tilhører sjeldenheten. Sjonglering i verdenstoppen, trylling og komedie.

Eventbilde: Bingo BAR: Charter edition
søndag
19:00

Bingo BAR: Charter edition

Her får dere en chartereksplosjon av et bingo show, og det er bare å få på seg solkrem og sydenuniformen og bli med! Vi forsikrer deg om at Bingo BAR charter edition er den billigste turen sydpå du kan oppdrive – og sannsynligvis også den morsomste.