Arrangementet er fullført.

Julelatter 2014 hovedbilde
fredag 

Julelatter 2014

Skjermbilde 2014-11-16 kl. 16.06.07

Latter på Aker Brygge – Julelatter 2014

Tradisjonen tro så er det nå klart for «Julelatter» på Latter, Aker Brygge. Denne gangen er det evigunge Jonna Støme som har gått sammen to av de mest spennende, nye komikerne i landet for lage årets førjulsunderholdning i hovedstaden.

Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland (ja, han er sønn av sin mor)  har bakgrunn fra standup- og improteater-miljøet i Bergen, og begynner nå å vekke betydelig interesse. Disse to guttene har bl.a. fått sitt eget radioprogram, «Lunsjkake», på NRK P3.

Jonna Støme, som har amerikanske aner, kjennetegnes for sin selvsikre, energiske standup, ofte basert på hverdagslige observasjoner. I 2010 ble han bl.a. nominert til Komiprisen for «Årets Beste Standup-artist» med sin første solo-forestilling «Fargerikt Faenskap».

Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland er en kreativ og sydende duo, som ikke kjenner noen grenser, så lenge det er morsomt. Når disse tre nå settes sammen til en show-trio, så bør man kunne forvente noe for enhver smak – her blir det klassisk standup, musikalske innslag og mange overraskelser.

Og skulle du være bekymret for å ikke komme i riktig julestemning? Fortvil ikke – i denne forestillingen er det mange gullkorn som du kan henge i julegrana i god tid før nissen kommer!

Her kan du se hele spilleplanen.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Loppemarked på Marienlyst skole 25. september
lørdag
10:00

Loppemarked på Marienlyst skole 25. september

Marienlyst skoles musikkorps arrangerer endelig nytt loppemarked.

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.

Eventbilde: MIRAGE Nattkino
lørdag
23:30

MIRAGE Nattkino

25. september, natt til søndag, viser MIRAGE nattkino for første gang på Vega Scene fra 23.30-03.00. La film og drømmer smelte sammen!