Arrangementet er fullført.

Julelatter 2014 hovedbilde
fredag 

Julelatter 2014

Skjermbilde 2014-11-16 kl. 16.06.07

Latter på Aker Brygge – Julelatter 2014

Tradisjonen tro så er det nå klart for «Julelatter» på Latter, Aker Brygge. Denne gangen er det evigunge Jonna Støme som har gått sammen to av de mest spennende, nye komikerne i landet for lage årets førjulsunderholdning i hovedstaden.

Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland (ja, han er sønn av sin mor)  har bakgrunn fra standup- og improteater-miljøet i Bergen, og begynner nå å vekke betydelig interesse. Disse to guttene har bl.a. fått sitt eget radioprogram, «Lunsjkake», på NRK P3.

Jonna Støme, som har amerikanske aner, kjennetegnes for sin selvsikre, energiske standup, ofte basert på hverdagslige observasjoner. I 2010 ble han bl.a. nominert til Komiprisen for «Årets Beste Standup-artist» med sin første solo-forestilling «Fargerikt Faenskap».

Christian Mikkelsen og Olav Svarstad Haugland er en kreativ og sydende duo, som ikke kjenner noen grenser, så lenge det er morsomt. Når disse tre nå settes sammen til en show-trio, så bør man kunne forvente noe for enhver smak – her blir det klassisk standup, musikalske innslag og mange overraskelser.

Og skulle du være bekymret for å ikke komme i riktig julestemning? Fortvil ikke – i denne forestillingen er det mange gullkorn som du kan henge i julegrana i god tid før nissen kommer!

Her kan du se hele spilleplanen.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Det Betales – Best of Beatles
lørdag

Det Betales – Best of Beatles

Det Betales har blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til Verdens beste Beatles tribute band. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med.

Eventbilde: DIVA – Kvinner på scenen
lørdag

DIVA – Kvinner på scenen

Digital utstilling – Møt 13 skuespillerinner som har vært med på å forme Norges teaterhistorie.

Eventbilde: Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken
lørdag
12:00

Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken

«Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken» er en koronavennlig vandreforestilling som foregår utendørs.