Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julekonsert «Det var midt i julenatt» hovedbilde
tirsdag 
19:30

Julekonsert «Det var midt i julenatt»

Facebookevent KSS_jul 2015-kopi

Kvindelige Studenter Sangforening (KSS) holder i sitt 120 års jubileumsår 2 tradisjonsrike julekonserter. Koret ble stiftet allerede i 1895  og med det er KSS verdens eldste akademiske kvinnekor, og er i år kanskje i bedre form en noen gang! De er også rangert som verdens beste kvinnekor på rankingen til Interkultur.

Julekonserten «Det var midt i julenatt» i Uranienborg kirke er en julekonsert der det blir en historiefortelling rundt H.C.Andersens historie om piken med svovelstikkene, bundet sammen av vakker korsang, slagverk og orgel. Med seg har de skuespiller Turid Rivertz Vatne som skal dra oss med inn i en julefortelling, mens Ane Marthe Sørlie Holen (slagverk) og Vidar Fredheim (orgel) sammen med koret vil danne en vakker og stemningsfull ramme for konserten.

Repertoaret vil spenne fra folketoneinspirert julemusikk til mer klassiske julestykker.
 
Dette må være et av høydepunktene på den mer klassiske julekonsertkalenderen i hovedstaden i år, og med et KSS i storform vil dette være verdt å få med seg!

Kvindelige Studenter Sangforening (KSS) holder også for tiende år på rad en Luciakonsert til inntekt for Flyktninghjelpen. Les mer om det her.

 

Finn arrangementet på Facebook her.

 

Her kan du kjøpe billetter>>

 

Relaterte saker