Arrangementet er fullført.

Jul på Bogstad Gård hovedbilde
søndag 
11:00

Jul på Bogstad Gård

ntso

Jul på Bogstad Gård
Søndag 29. november 2015 kl. 11.00 – 16.00

Inngang: Voksne kr. 70,- / barn kr. 30,-.

Bogstad Gård er pyntet til selskap og gir deg den riktige gode gammeldagse julestemningen.

Bli med på omvisning i den historiske hovedbygningen som er pyntet med levende lys, juletrær og gammeldags julepynt. Hovedbygningen står delvis autentisk med møbler og kunst og gir et unikt tidsbilde fra midten av 1700-tallet. Peder Anker og hans svigersønn grev Herman Wedel Jarlsberg, som ble utnevnt til henholdsvis statsminister og finansminister den 18. november 1814, bodde på Bogstad. De var sentrale personer i begivenhetene i Norge både før 1814 og langt inn på 1800-tallet. Historiske dansere opptrer i festsalen mellom kl. 12.00 og 14.00. (Gratis når inngang er betalt.)

På gårdsplassen er det salgsboder med mange forskjellige håndlagde julegaver som du kan glede deg til å gi bort. Prøv deg på kransebinding. Bod med salg av vafler, pølser og gløgg.

Hils på alle dyrene i fjøset. Kjøring med hest og vogn.

Besøk det gamle høyloftet som for anledningen er gjort om til juleverksted for barn. (Gratis for barn når inngang er betalt.)

Salg av julegrøt og saft. Café og museumsbutikk med mange fristelser. Kanskje kommer nissen eller trollet?

 

Relaterte saker

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.