Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jul på Bogstad Gård hovedbilde
søndag 
11:00

Jul på Bogstad Gård

ntso

Jul på Bogstad Gård
Søndag 29. november 2015 kl. 11.00 – 16.00

Inngang: Voksne kr. 70,- / barn kr. 30,-.

Bogstad Gård er pyntet til selskap og gir deg den riktige gode gammeldagse julestemningen.

Bli med på omvisning i den historiske hovedbygningen som er pyntet med levende lys, juletrær og gammeldags julepynt. Hovedbygningen står delvis autentisk med møbler og kunst og gir et unikt tidsbilde fra midten av 1700-tallet. Peder Anker og hans svigersønn grev Herman Wedel Jarlsberg, som ble utnevnt til henholdsvis statsminister og finansminister den 18. november 1814, bodde på Bogstad. De var sentrale personer i begivenhetene i Norge både før 1814 og langt inn på 1800-tallet. Historiske dansere opptrer i festsalen mellom kl. 12.00 og 14.00. (Gratis når inngang er betalt.)

På gårdsplassen er det salgsboder med mange forskjellige håndlagde julegaver som du kan glede deg til å gi bort. Prøv deg på kransebinding. Bod med salg av vafler, pølser og gløgg.

Hils på alle dyrene i fjøset. Kjøring med hest og vogn.

Besøk det gamle høyloftet som for anledningen er gjort om til juleverksted for barn. (Gratis for barn når inngang er betalt.)

Salg av julegrøt og saft. Café og museumsbutikk med mange fristelser. Kanskje kommer nissen eller trollet?

 

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.