Arrangementet er fullført.

Jul på Bogstad Gård hovedbilde
søndag 
11:00

Jul på Bogstad Gård

ntso

Jul på Bogstad Gård
Søndag 29. november 2015 kl. 11.00 – 16.00

Inngang: Voksne kr. 70,- / barn kr. 30,-.

Bogstad Gård er pyntet til selskap og gir deg den riktige gode gammeldagse julestemningen.

Bli med på omvisning i den historiske hovedbygningen som er pyntet med levende lys, juletrær og gammeldags julepynt. Hovedbygningen står delvis autentisk med møbler og kunst og gir et unikt tidsbilde fra midten av 1700-tallet. Peder Anker og hans svigersønn grev Herman Wedel Jarlsberg, som ble utnevnt til henholdsvis statsminister og finansminister den 18. november 1814, bodde på Bogstad. De var sentrale personer i begivenhetene i Norge både før 1814 og langt inn på 1800-tallet. Historiske dansere opptrer i festsalen mellom kl. 12.00 og 14.00. (Gratis når inngang er betalt.)

På gårdsplassen er det salgsboder med mange forskjellige håndlagde julegaver som du kan glede deg til å gi bort. Prøv deg på kransebinding. Bod med salg av vafler, pølser og gløgg.

Hils på alle dyrene i fjøset. Kjøring med hest og vogn.

Besøk det gamle høyloftet som for anledningen er gjort om til juleverksted for barn. (Gratis for barn når inngang er betalt.)

Salg av julegrøt og saft. Café og museumsbutikk med mange fristelser. Kanskje kommer nissen eller trollet?

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!