Arrangementet er fullført.

Jul i Sør med Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla hovedbilde
mandag 
19:00

Jul i Sør med Maria Arredondo, Torstein Sødal og Martin Halla

ntso

For fjerde året skal 3 av Norges flotteste stemmer på juleturné: Maria Arredondo, Martin Halla og Torstein Sødal. Sammen med elever fra Kristelig Gymnasium (KG) gleder de seg til å skape julestemning i Sagene kirke!

Billetter kjøpes her.

Overskrifter fra tidligere turneer:
«Vakker og storslått til stående applaus» – Fedrelandsvennen
«Herfra ville ingen gå» – Agderposten
«Praktfullt og vakkert» – Avisen Agder

Arredondo er godt kjent i mange sammenhenger. Uansett om det har vært innen popscenen, eller i musikalen «Sound of Music», så er det den klokkeklare, engleaktige stemmen som sitter igjen i publikums ryggmarg.
Maria og Torstein synger duett på «Allsang på Grensen»:

Martin Halla fikk sitt definitive gjennombrudd da han i 2012 vant første sesong av «The Voice». Året etter fikk han en megahit med «Iluminate the sky». Martins særegne stemme vil bergta publikum.

Torstein Sødal er mannen som etter sin 2 plass i MGP solgte sitt debutalbum til gull og som karakteriseres som en av landets aller beste mannlige sangere. «Sødal tok publikum – ikke med storm – men med orkan styrke, da han fremførte O helga natt.»

Tid fra kl. 19.00 – 21.00

Relaterte saker

Eventbilde: Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten
mandag
19:30

Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten

Pjotr I. Tjajkovskijs nydelige musikk, medrivende dans, en eventyrlig handling samt fantastiske kostymer og scenografi venter tilskuerne og gjør denne oppførelse til en fasinerende opplevelse.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»