Arrangementet er fullført.

Jubileumshelg på Østbanehallen hovedbilde
fredag 

Jubileumshelg på Østbanehallen

ostbanehallen

Fredag 5. februar er det ett år siden Østbanehallen åpnet i ny drakt. Ø feirer ett år med bursdagsfeiring gjennom hele helgen 5.-7. februar!

I løpet av det første året er det mange av Oslos innbyggere som har oppdaget oss. Vi sitter likevel med følelsen av at noen kanskje fortsatt ikke har opplevd den gode stemningen, de hyggelige spisestedene, de spennende butikkene og ikke minst den fantastiske atmosfæren på Ø.

Derfor slår vi på stortrommen og inviterer til Jubileumshelg. I helgen byr vi på smaksprøver fra de ulike spisestedene, sushikurs, spesiallagde jubileumsmenyer, jubileumspriser på mat og drikke i tillegg til musikk, kaker og ballonger.

Det blir også konkurranser og overraskelser. På Brazzeria kan du blant annet være så heldig å finne en av de 20 (bursdags)gavekortene som gjelder for to personer på Brazzerias stemningsfylte lørdagsbrunsj.

I tillegg blir det en Instagram-konkurranse der en heldig vinner stikker av med gavekort på ikke bare ett av spisestedene, men alle. Alt du trenger å gjøre er å dele et bilde fra Ø i helgen og hashtagge med #øjubileum.

Dette skjer på Ø i helgen:

Spuntino: Deler ut paraplyer til de 50 første gjestene. I tillegg blir det smaksprøver på deres signaturrett Pizza al Taglio og du kan nyte en spesiallaget jubileumsfrokost.

Brazzeria: Den nydelige kakevognen vil nok friste mange i jubileumshelgen, i tillegg blir det gjemt 20 bursdagsgavekort i restauranten for to personer på Brazzerias stemningsfylte lørdagsbrunsj.

Opland Burger & Steak: Serverer jubileumsburger laget av kjøkkensjef Jan Hugo Simonsen, med erfaring fra selveste Stattholdergaarden.

Royal Gastropub: Hyggelige priser og god drikke hele helgen, i tillegg til en spesiallaget jubileumsmeny – Beer Braised Pork Cheek m / MudCake til dessert.

Bella Bambina: Bella Bambina tilbyr en spesiallaget jubleumsmeny med italienske smaker til italienske priser (nesten hvertfall). Gjelder hele jubileumshelgen.

Flavours Food Market: Flavours har en fantastisk ostedisk med særlig fokus på norsk ost. Det blir smaksprøver fra ostedisken på fredagen.

L`Occitane: I butikken blir det gave til alle besøkende, håndmassasje, og en blomst om du kommer innom på fredagen! I tillegg har de mange gode jubileumspriser på sine kvalitetskremer fra Provence.

Dropsen: Dropsen har blant Norges beste utvalg av konfekt og sjokolade, i jubileumshelgen feirer de med smaksprøver.

YO!SUSHI: YO!SUSHI holder gratis sushikurs for de 8 første personene kl.14.00, lørdag 6.februar. I tillegg blir det smaksprøver.

Fjøla: Fjøla tilbyr 3-retter jubileumsmeny med andeconfitkrokett, skrei og sjokolade.

 

Les mer på Østbanehallens hjemmesider

Relaterte saker

Eventbilde: «Operasjon Grefsenkollen 1945»
tirsdag

«Operasjon Grefsenkollen 1945»

«Operasjon Grefsenkollen 1945» – en familievennlig, koronavennlig, og råspennende friluftsopplevelse basert på virkelige hendelser fra 2. verdenskrig.

Eventbilde: Konsert – Erlend Apneseth Trio
tirsdag

Konsert – Erlend Apneseth Trio

Erlend Apneseth Trio er et av Norges mest innovative og aktive band om dagen, som forener lyden av norsk folkemusikk, jazz og elektronika på en helt særegen måte.

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!