Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jamboree Opening Party hovedbilde
lørdag 

Jamboree Opening Party

ntso

Gasolina  feirer 9 år og i den anledningen lanserer de et helt nytt konsept som kommer til å skape furore på dansegulvet, med andre ord ta helt av.

JAMBOREE

Et helt nytt konsept som binner det beste av beste innen dansemusikk innen forskjellige sjangere. Det blir Karibiske Rytmer, Reggaeton, Electro Cumbia, Electro Flow, House, Dancehall, R&B, Remixer. Alt som et dansehjerte kan ønske seg.

For å sette den rette settingen så har de en rå line up. Det er lenge siden de har brukt fly for å hente folk, men nå henter de kun de beste.

DJ ALAN KEY (UK)

CHIPY D (ESP) DJ Set & Live Show

DJ DEOH (UK)

Vi flyr inn DJ Alan KEY (UK) som denne dagen ikke bare skal spille hos oss, men i tillegg velger han å feire bursdagen sin i Oslo. Dette er også mannen som står bak det meste av logo og flyer design for oss gjennom de siste 5 årene.

Vi har også invitert andre Gasolina venner som har vært en del av historien vår gjennom nesten 10 år. DJ Chipy D (ESP) har vært med oss i tykt og tynt og stiller også denne fredagen med sine fantastiske innovative mixer. Dette er også mannen som styrer mye av inholdet og intervjuene på www.clubgasolina.com. Vi snakker intervjuer med noen av klodens største stjerner som Miley Cyrus, Todd Terry, Dimitri Vegas & Like Mike, Frankie Knuckles, Utranate, Riva Starr, Uproot Andy, Daddy Yankee og Iggy Azalea for å nevne noen.

For å toppe det hele så har Norgesvennen og vår gode venn DJ DEOH (UK) som spiller hver helg ved London Bridge Number 1 Bar & Restaurant sagt seg villig til å ta del i morroa , men på en litt annerledes måte. Fra kl 01:00 – 02:00 Streamer vi settet hans live fra London hvor han underholder horder med mennesker hver helg.

JAMBOREE Dette er bare begynnelsen på et nytt og unikt konspet.

Stedet for festligheten er satt til Leiligheten, Rockefeller. Stedet er kjent for god lyd, herlig atmosfære og ikke minst vakter og et crew som faktisk smiler og får gjestene til å føle seg velkommen. Takterassen er også megett ettertraktet blant de som røyker eller bare trenger litt luft.

Billetter kan kjøpes på billettservice.no eller så har vi mennesker som beveger seg rundt i Oslo som leverer billetter der du måtte befinne deg.

SMS 922 28 183 så avtales levering.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
onsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
onsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Afro Kids danseverksted
lørdag
14:00

Afro Kids danseverksted

Bli med på et forrykende danseverksted, med røtter fra Kenya tar Freddy og Richie barna med på en fusion av moderne og tradisjonell afrikansk dans.